Zanimljivosti

Javila se dobitnica Eurojackpota: Odigrala sam slučajno

Javila se dobitnica Eurojackpota: Odigrala sam slučajno
Javila se dobitnica Eurojackpota: Odigrala sam slučajno

- Slučajno sam se odlučila za Eurojackpot, zapravo sam htjela odigrati 'sedmicu'… No, bio je petak pa je odluka pala na Eurojackpot. Nisam shvatila da sam uplatila dvije minute prije; zamislite da sam pogodila, a da nisam uspjela uplatiti kolo".

Lutrija otkriva da je riječ o Zagrepčanki koja voli lutrijine igre na sreću i uglavnom odigrava Loto 7/39, a ukratko je ispričala i kako bira brojeve:

- Igram 'sedmicu' i imam svoje brojeve. Povremeno odigram i Joker. Obično odigram na prodajnim mjestima, a ako ne stignem onda uplatim na internetu – kaže srećna dobitnica prisjećajući se i ove istorijske uplate te dodaje:

"Ovog puta brojeve sam birala slučajnim odabirom, nasumično… i u jednom trenutku broj 37 sam promijenila u 40. Tada sam pogledala koji se brojevi izvlače češće te odabrala 2 i 8'. Ostalo znate" – smijehom završava dobitnica. Brojeve uglavnom provjerava na teletekstu ili na Internet stranicama Hrvatske Lutrije, a upravo su joj teletekst stranice promijenile život.

"Htjela sam na teletekstu pogledati kakvo vrijeme će biti sutra. Na prvoj strani je pisalo da je Eurojackpot otišao u Hrvatsku. Okrenula sam da vidim koji su brojevi izvučeni, svoje nisam znala napamet, ali su mi nekako bili poznati 8, 18,22 – i pomislila imam bar tri, bar nešto. Na internetu sam vidjela da je listić dobitni, da su svi brojevi zelene boje, a onda vidim 105 milijuna".

Kao i mnogi naši milioneri i sama kaže da je provjeravala nekoliko puta: "Nakon teleteksta i stranica, odlučila sam provjeriti i putem SMS koda i tada me sve pogodilo. Naravno, par puta sam još provjerila, a ujutro sam opet provjeravala" – izjavila je još uvijek uzbuđena igračica i nastavila:

- Nisam mogla spavati, krenule su suze, a otvorila sam i slavljenički šampanjac. Emocije su bile snažne, ne može to čovjek shvatiti. Zapravo, teško je bilo povjerovati. Stalno razmišljam da li ja to sanjam, da li je to istina. Kako da vam objasnim – tamo piše ukupno ste uplatili 15, a osvojili 105 milijuna kuna"!

Još uvijek u nevjerici i uzbuđenju, dobitnica za početak misli otputovati i dobro odmoriti, a za budućnost, kaže, da će sjesti i dobro razmisliti jer želi i dalje svoj život živjeti normalno.

- Uplaši se čovjek velike sreće, veliko je to uzbuđenje. Moram se sad smiriti, promisliti i isplanirati što dalje. Za sada je uzbuđenje preveliko da bi se neki planovi mogli realizirati."

- U cijelom ovom procesu zahvaljujem se Hrvatskoj Lutriji na podršci, na svemu što ste napravili i želim vam svima puno uspjeha, dodala je na kraju.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije