Zanimljivosti

Kopaju tunele kroz snijeg kako bi izašli iz svojih kuća

Kopaju tunele kroz snijeg kako bi izašli iz svojih kuća
Kopaju tunele kroz snijeg kako bi izašli iz svojih kuća

U Sjevernoj Americi poslednjih dana vlada pravo nevrijeme, napadale su ogromne količine snijega, tako da klasične metode čišćenja jednostavno ne pomažu.

Ipak, dovitljivi ljudi su se snašli - oni kopaju tunele kroz snijeg kako bi došli do svojih automobila ili uopšte izašli iz svojih dvorišta.

Poslednjih nekoliko nedelja na društvenim mrežama je sve više fotografija sniježnih tunela, a s obzirom na  najavljenu vremensku prognozi čini se će se taj trend i nataviti.

Tako je jedan par iz Kanade, za koji su mediji naveli da u dvorištu imaju "dva sprata snijega" prokopao tunel kako bi došao do svojih kola.

Kanađanin Marsel Lendri ispričao je da je do svog auta koji je parkiran u dvorištu iskopao čak sedam metara dugačak tunel.

"Nikad nisam vidio ništa slično. Jednom kada je put do auta počeo da izgleda kao tunel, cijela situacija je počela da me zabavlja", rekao je Lendri.

Ipak, kada je njegova priča dospjela u medije, lokalne vlasti poslale su na teren ekipu koja koja mu je pomogla da sredi dvorište, ali i njima je bilo potrebno više od pet sati.

"Teško mi je da povjerujem da je nama petorici trebalo cijelo poslijepodne da očistimo dvorište. Ne mogu ni da zamislim koliko bi meni samom trebalo. Zahvalni smo im",  rekao je Lendri, piše Telegraf.

Nešto slično dogodilo se i u SAD, u Bostonu gdje se tunel takođe pokazao kao najbolje rješenje za bicikliste koji su deset sati kopali tunel do podzemne željeznice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije