Zanimljivosti

Zakupio novinsku stranicu da bi razotkrio nevjernu suprugu

Zakupio novinsku stranicu da bi razotkrio nevjernu suprugu
Zakupio novinsku stranicu da bi razotkrio nevjernu suprugu

Da je ljubav nekad slijepa, to se odavno zna.

Međutim, jedan Italijan je odlučio da "otvori oči" nakon sedam godina braka, te da svoju, sad već bivšu, suprugu javno razoktrije i to ni manje ni više nego u jednom od najčitanijih italijanskih listova "Corriere della Sera".

Naime, bijesni i razočarani Italijan, koji tvrdi da je njegova supruga imala nekoliko afera te da ga je varala gdje god je stigla, smisao osvete je podigao na jedan viši nivo i javno objavio pismo supruzi u kojoj joj govori da je znao za sve njene prevare:

"Za tebe bih uradio sve. Međutim, ti, sa druge strane, si odradila koga si stigla", stoji u pismu, koje počinje s "moja ljubavi", a završava riječima "tvoj bivši suprug Enco". Enco se odlučio na ovaj radikalan korak jer je obožavao svoju suprugu:

"Oduvijek sam želio da zaštitim našu ljubav. Ali, ti si je uništila. I nakon sedam godina braka želim da cijeloj Italiji kažem o tvojoj prevari vrijednoj svakog prezira", napisao je Enco.

Pismo bivšoj supruzi, koje je objavljeno u veoma čitanom listu, iznenadilo je mnoge, posebno što je Enco "uredno" naveo sve prevare svoje drage supruge. Prvi put je posumnjao da se nešto dešava kada je, sasvim slučajno, vidio svoju suprugu kako se ljubi sa drugim čovjekom, i to ispred njihove omiljene poslastičarnice:

"Još onda kada si poljubila onog čovjeka ispred te proklete poslastičarnice, naše omiljene, za mene postoji samo tama", napisao je on.

Umjesto da joj kaže da je saznao da ga vara, on je narednih mjesec dana proveo istražujući sva njena nevjerstva. Tvrdi da je tokom tog perioda ona bila na nekoliko romantičnih putovanja, poput onog u Rim, ali i na odmoru u Egiptu, koji je finansirao njen ljubavnik advokat.

U pismu Enco priznaje da joj je "provalio" i u kompjuter, gdje je vidio da je u više navrata kontaktirala čovjeka koji je bio pod pseudonimom "real_macho". Navodno je upravo s njim provela sedmicu u Milanu, a kao izgovor je navela poslovno putovanje:

"Zaboga, kakvo je to ime 'real_macho'? Kakva je to osoba koja može da se krije pod tim imenom", zapitao se očajni Enco.

Na kraju pisma on objavljuje da napušta suprugu i poziva je da se vide na sudu. Inače, Enco je pod imenom "Tuo ex marito" (Tvoj bivši muž) otvorio i profil na Facebooku, gdje je za samo nekoliko sati stekao veliki broj simpatizera.

Na ovom profilu dobio je podršku iz svih dijelova Italije, a neki su bili oduševljeni njegovim potezom.

"Bravo, Enco, čestitke od cijele Bolonje", samo je jedna od poruka podrške koje su korisnici Facebooka ostavili na njegov profil.

Međutim, nisu svi bili suosjećajni s Encom.

"Da li zaista imaš toliko para na bacanje? Možda bi bilo jeftinije da si platio profesionalnog ubicu", stoji u jednom zajedljivom komentaru. Iako nema tačne cijene koju je Enco platio, na veb-stranici medijske grupe RCS, koja je zadužena za "Corriere della Sera", stoji da je cijena stranice reklame u nacionalnom izdanju 52.000 evra! Međutim, niko iz kompanije nije želio da potvrdio da je Enco toliko platio ovu neobičnu "reklamu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije