Zanimljivosti

Zamolio policiju za bolju fotografiju na potjernici

Zamolio policiju za bolju fotografiju na potjernici
Zamolio policiju za bolju fotografiju na potjernici

Nakon što je uhapšen zbog dilanja droge i saobraćajnih prekršaja, Australijanac Danijel Demon (25) nije se javio u policijsku stanicu, što mora učiniti jednom sedmično.

Policija je stoga za njim raspisala potjernicu te je, između ostalog, objavila i na službenom Facebook profilu, a ono što se dogodilo nakon toga sigurno nisu imali u planu.

Naime, traženi mladić se javio ispod potjernice i požalio se na vrlo lošu fotografiju. No, ko god da je zadužen za održavanje profila u ime policijske stanice dobro se snašao.

"Zdravo, Danijele! Molimo te, posjeti najbližu policijsku stanicu pa ćemo dogovoriti novo fotografisanje", odgovorili su mu.

"Pa da, to i planiram nakon što neke stvari dovedem u red. Samo moram naći advokata i sve organizovati", odgovorio im je bjegunac.

Status na Facebooku Victoria Policea nakon toga je postao pravi hit. Njega je dosad podijelilo gotovo 550 ljudi, a prikupio je i više od 700 lajkova.

Reakcije njegovih sugrađana bile su pune oduševljenja. Nazvali su ga legendom i poželjeli mu mnogo sreće, piše Telegraph.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije