Jet set

Najslabija karika Biljana Cincarević

Najslabija karika Biljana Cincarević
Najslabija karika Biljana Cincarević

Biljana Cincarević u plemenu Kasuko proglašena je za najslabijeg takmičara "VIP Survivora" na drugom plemenskom savjetu i pridružiće se Vesni Zmijanac i Nikoliji Jovanović na Tajnom ostrvu.

Prvoizbačene iz "Survivora", Vesna i Nikolija, vrijeme na ostrvu provode svaka na svoj način. Mama se brčka u moru i pjevuši, a Nikolija je uspavana ljepotica koja izgleda nema namjeru da se probudi.

Nikolijino spavanje je izgleda posljedica depresije, zbog čega je na Tajno ostrvo stigao i psihijatar Časlav Hadži Nikolić. Opsežno je ispitao mladu Niki, koja dva dana samo spava, ne jede i nema volju ni za čim. Doktor može da pretpostavi u kom pravcu će se ovo stanje dalje razvijati, a Nikolija priznaje da njeno raspoloženje trenutno mogu da poprave samo čist krevet i kuća.

U plemenu Bahandi zavladala je nervoza i rasprava, a sve to usljed nedostatka hrane. A kad nema hrane, onda se puno gunđa. Kao i uvijek, najglasnija je bila Goca Marinković, a tema je univerzalna - Nenad Knežević Knez!

U Kasuku je održan i spontani sastanak na kojem je Bojana Barović otkrila da je pronašla tajni imunitet. Ona se, kako kaže, na taj korak odlučila zbog toga što su u plemenu svi tako "bliski".

Prije održavanja plemenskog savjeta za pleme Kasuko priređena je borba. "Survivor" se i ovoga puta pobrinuo za iznenađenja, pa će pobjednik umjesto ličnog imuniteta imati mogućnost da izabere jednu od dvije nagrade. U ponudi su bili crni i dupli glas. Crni daje mogućnost da nekome bude oduzeto pravo glasa, a dupli omogućava glasanje dva puta. Onaj ko najduže uspije da održi ravnotežu i ostane na postolju kome se postepeno povećava nagib steći će jednu od navedenih pogodnosti. Pobjednica ove zanimljive igre je Aleksandra Perović, koja je od ponuđenih nagrada izabrala dupli glas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije