Jet set

Nemeš i Marijana žive zajedno u Beogradu? Nemešova majka bijesna

Nemeš i Marijana žive zajedno u Beogradu? Nemešova majka bijesna
Nemeš i Marijana žive zajedno u Beogradu? Nemešova majka bijesna

BEOGRAD- Marijana Čvrljak trenutno živi s Nemešom u stanu njegovih roditelja u Beogradu.

Do pomirenja najpoznatijeg reality para na ovim područjima došlo je nakon što se Nemeš vratio iz Grčke i shvatio da se njegovi osjećaji prema Marijani nisu promijenili .

- Pomirenje Nemeša i Marijane njegovu majku Nadu izbacilo je iz takta. Da zlo bude veće, mnogi su mu predbacivali da mu majka određuje kako da živi! Tada je presjekao i odlučio se vratiti u Beograd i pozvati Marijanu koja sada s njim živi u stanu njegovih roditelja.

Od onda Nada ima jake glavobolje i stalno hoda s maramom na glavi, a i na rubu je nervnog sloma jer ne može kontrolisati situaciju. S Nikolom nije u kontaktu i boji se da će ga sasvim izgubiti - rekao je dobro obaviješten izvor i dodao kako je najteže Nemešovom ocu koji pokušava pomiriti sina i suprugu.

- Kako se priča, Nikola je u Beogradu, a njegova majka neće ni da čuje za njega dok otac balansira između njih. Nada želi Marijanu ponovo otjerati iz Nikolinog života što je sada nemoguće jer su se Nikola i ona ponovo zbližili. Opet kuju planove za budućnost, a za to vrijeme Nada traži način da ih rastavi. Po cijeli dan bijesni po kući, a kada shvati da je nemoćna, legne u krevet i satima ne ustaje. Nemešov otac je zabrinut za njeno zdravlje, pa neprestano moli sina da se vrati u rodni Požarevac i makne se od Marijane, ali izgleda da Nikola nema namjeru popustiti - tvrdi izvor blizak porodici Nemešević.

Razlozi zbog kojih gospođa Nemešević neće ni da čuje za Šibenčanku Marijanu, koja joj je zavela sina u reality showu Veliki brat, izgleda da su ostali isti te očigledno i sada misli isto ono što je mislila tokom emitiranja showa.

- Marijana je alkoholičarka i iza toga stojim jer se po celi dan po kući šeta s nekim čašama s votkom. O Marijani nemam niti jednu lepu reč i stojim iza toga da svakako neće živeti u Beogradu s Nemešom, bar neće u mom domu. U to možete biti sigurni - tvrdila je prije tri mjeseca Nada Nemešević.

Najpoznatija preljubnica Marijana Čvrljak sinoć je u emisiji „Sve za ljubav“ još jednom pozvala Nemeša da joj pruži drugu šansu!

- Spremna sam, čekam i borit ću se za Nemeša. Želim da mi da priliku. Imam njegov broj, ne znam je li pravi jer ga nisam kontaktirala - izjavila je Šibenčanka u emisiji koja je ranije snimljena.

Hoće li se njih dvoje pomirili baš u ovom programu znaće se za dvije sedmice jer će se domaćica iz Šibenika pojavljivati u ukupno tri emisije i moliti Požarevljanina za novu šansu, zaključuje Alo!.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije