Hrana i piće

Da li biste sa njima popili kafu?

Da li biste sa njima popili kafu?
Foto: N.N. | Da li biste sa njima popili kafu?

Možete li da zamislite jutro bez kafe? Ukoliko je vaš odgovor NE, ovo je idealan tekst za vas, ali i za one koji vole lijepe muškarce.

Uz dobro društvo, posebno muško, omiljena navika mogla bi postati još draža. Ako vam  ova ideja zvuči dobro, novi trend na društvenoj mreži Instagram će vam se sigurno dopasti.

Profil 'menandcoffee' donosi nam niz atraktivnih muškaraca i šoljica kafe, a svakako su dobar način da uljepšate sebi dan.

Kofein je prirodna supstanca gorkastog okusa koja aktivira nervni sistem i najpopularniji stimulans na svijetu, a u umjerenim dozama dobar je jer povećava sposobnost pamćenja, koncentracije i čuva zdravlje.

Ovo su neki mitovi o kafi.

Uopšte nije važno da li kafu konzumirate u večernjim satima ili vam to uopšte ne prija, ne brinite jer ovakav način ispijanja kafe može da vam donese samo dobre stvari. Jeste li ikada miješali kafu sa kokosovim uljem?

Ako niste, sada ćete.

Ritual ispijanja kafe u čitavom svijetu povezuje se sa opuštanjem ili mirom uz prijateljsko ćaskanje.

I ispija se svuda, praktično u čitavom svijetu.

Međutim, priprema kafe, sastojci, kao i način konzumiranja, to je već nešto potpuno drugačije i varira od države do države.

Ukoliko želite da pročitate kako se kafa ispija u mnogim državama kliknite OVDJE.

Ljudi kafu često tretiraju kao eliskir, ali kod nekog ispijanje iste može da postane prava opsesija.

Međutim, kad je zdravlje u opasnosti, vrijeme je da razmotrite svoje navike. Dok suptilna količina kafe može da popravi vaše pamćenje i neurološko zdravlje, pretjerivanje sa omiljenim lateima i mokama može da poremeti vaše tjelesne funkcije. Mislite da ste dosegli tu granicu?

Provjerite da li imate neki od ovih čudnih i zastrašujućih simptoma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije