Hrana i piće

Luk ili med: Spoji nespojivo

Luk ili med: Spoji nespojivo
Foto: N.N. | Luk ili med: Spoji nespojivo

Nakon prvog predstavljanja tri nove ekipe , žiri je zaključio da su ovi parovi bili mnogo koncentrisaniji. Da su znali šta rade, imali dobre ideje, a svako jelo je bilo zadovoljavajuće.

Ipak, neke stvari kao što je kuhani T-bone, se ne opraštaju. Jelena i Vladimir zbog ove greške su dobili ocjenu manje od Đorđa.

Sve pohvale za filetiranje ribe dobili su Željko i Ognjen. Iako su tek četvrti razred srednje škole odlično su se snašli i jedini uspjeli da dobiju 9-ku za svoje jelo.

Nažalost, ta devetka nije im bila dovoljna da zauzmu prvo mjesto na tabeli.  Jelo koje je ponijelo epitet fenomenalno pred žiri su servirale Šila i Suzana. Savršena kombinacija začina na perfektno pečenoj piletini dobila je ukupno 24 boda i izdvojila djevojke na sam vrh tabele.

Nakon prvog predstavljanja I takmičari i žiri zadovoljni su postignutim, ali mjesta za napredovanje ima. 

Slano, slatko, ljuto i kiselo  i to sve u jednom jelu. Žiri je takmičarima dao namirnice koje moraju iskoristiti su svojim jelima i slobodu da sami odluče šta će pripremati. 

I ovog utorka od njih se očekuje da spoje nespojivo i naprave jelo koje će ih izdvojiti od konkurencije. 

Prva tri para savršeno su izvela ovaj zadatak. Da li će neka od ekipa ponoviti njihov uspijeh i napraviti jelo za 10 saznaćemo večeras od 21:00 na Atv-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije