Hrana i piće

Odlučio piti samo pivo 40 dana

Odlučio piti samo pivo 40 dana
Odlučio piti samo pivo 40 dana

Mnogi katolici se prije Uskrsa odriču onoga što vole, no Kris Šrajer je učinio upravo suprotno – on će 40 dana piti samo pivo

Život neće biti lagan za 33-godišnjaka iz Toronta još desetak dana – odlučio je da 40 dana do Uskrsa neće jesti te da će piti samo pivo. Šrajer to naziva duhovnom disciplinom i, iako cijela stvar zvuči duhovito, zapravo je vrlo ozbiljna, prenosi T-portal.

"U pitanju je izazov. Svaki obrok je izazov. Trenutno izgledam prilično zdravo, no moja žena misli da ću do isteka 40 dana izgledati kao brodolomac", rekao je.

Već nekoliko sedmica Kris Šrajer za doručak popije čašu njemačkog blagoslovljenog piva, za ručak još jednu, a za večeru mu je veliko finale boca od 650 mililitara. Svakoga dana svojim "obrocima" doda i poslijepodnevno, radno pivo.

Svojoj neobičnoj dijeti Šrajer je dodao i multivitaminske napitke kako ne bi dehidrirao. Doktor svakodnevno provjerava u kakvom je stanju.

Krisu Šrajeru pivo je strast, hobi i posao – ima blog Toronto Beer Blog u kojem ocjenjuje razna piva. Otkad je započeo svoj post, promet mu je znatno porastao.

Šrajder je svjestan da ne može postiti duže od 40 dana jer bi mu to uzrokovalo niz zdravstvenih problema koji bi završili smrću.

Nadamo se da do kraja posta neće zamrziti pivo, a sva sreća da vodi dnevnik svoje avanture jer imamo osjećaj da bi mu tih 40 dana mogli biti vrlo mutni kad je završi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije