Hrana i piće

Večeras počinje peta sezona takmičarskog show-a "Luk ili Med"

Večeras počinje peta sezona takmičarskog show-a "Luk ili Med"
Foto: N.N. | Večeras počinje peta sezona takmičarskog show-a „Luk ili Med“

Nova sezona kulinarskog show-a Luk ili med počinje večeras od 21:00 na ATV-u.

U večerašnjoj emisiji upoznaćete prva tri para koja se takmiče za nagradu od 5000 KM. 

Da bi provjerio koliko su spretni i kreativni u kuhinji žiri je odlučio da u prvoj emisiji kandidati spremaju jelo po spostvenom izboru. Na njima je da pokažu ono najbolje od sebe i naprave jelo koje će prijati i nepcima i očima.

U Luk ili Med kuhinju prvi će ući Stefan Sitničić i Ermin Čavka. Oni su prijatelji iz škole, kuvari po zanimanju i obožavaju svoj posao. U restoranu ili javnoj kuhinji, njima nije važno gdje rade, važno je da rade ono što vole.

U takmičenje stižu i mlade dame  iz Doboja, Andrea Jović i  Dragana Kremić. Njih dvije su prijateljice, ali zna se ko je šefica u kuhinji. Kada ste mama tri sina kao što je Dragana, onda ste navikli da vas slušaju. Zato će Andrea, bar za početak prepustiti Dragani ulogu šefice u kuhinji uz nadu da će ih njene odluke odvesti u naredni krug takmičenja. 

Odlučni u namjeri da pokore svoje protivnike, sigurni u sebe i svoje kulinaske sposobnosti u borbu za prve bodove ulaze i Stefan Bjelobrk i Nikola Modić.  Oni su ugostiteljsko kulinarski tehničari i drugari iz klupe.  Sa stavom „kuvam kao Jamie Oliver, možda i bolje“ kreću u Luk ili med izazove.

Kako će se ekipe snaći u kuhinji i kojim jelima će pokušati da zadive žiri pogledajte večeras od 21:00 na ATV-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije