Hrana i piće

Zašto smo prihvatili Laško izazav?

Zašto smo prihvatili Laško izazav?
Foto: N.N. | Zašto smo prihvatili Laško izazav?

Laško izazov, najveći izazov ovog ljeta okupio je Nenu Belana, Halida Bešlića i Željka Joksimovića u slovenačkom kafiću gdje je ostala samo jedna boca Laškog, a oni su odlučili da se bore za nju kako najbolje znaju - pjevajući svoje hitove.

Tako su prolaznici, na trgu u Ljubljani, uz smijeh i dobro raspoloženi zaplesali uz Željkovu pjesmu ‘Milimetar’, do srca im je doprla Halidova ‘Miljacka’, a Nenin ‘Sunčan dan’ podigao je nivo pozitivne energije.

”Priznajem, nikada ranije nisam pomislio da ću ukrstiti mikrofon sa Željkom i Halidom. Svi smo poznati i priznati muzičari, ali svako na 'svome terenu'. Međutim, kako se i u mnogim knjigama pripovijeda, čuda su moguća, što se pokazalo tačnim i u ovom slučaju, na moje opće oduševljenje i zadovoljstvo. Nakon zajedničkog rada uz puno smijeha, dobre vibracije te međusobnog poštovanja i razumijevanja, siguran sam da doživotno imam dva nova izvanserijska prijatelja,” poručio je Neno Belan.

Halid Bešlić odavno sarađuje sa Željkom Joksimovićem koji mu je komponovao dva hita - Miljacka i Sijede. O Željku i Neni ima samo riječi hvale i smatra ih vrhunskim muzičarima s kojima je uživao tokom realiziranja kampanje: ”Zašto sam prihvatio Laško izazov? Jednostavno, dobra priča se nikada ne odbija. Razlog je vrhunska produkcija, koja se osjeti u svakom segmentu kampanje.”

Željko je bio je sretan kada je shvatio s kojim kolegama će sarađivati: ”Ponosim se što smo kolege. Ideja da nas muzika spaja za mene je izazov u ovoj priči,” istakao je Joksimović.

Pitali smo Nenu, Halida i Željka da je život pjesma u koji bi stih stala, a evo šta su odgovorili:

NENO: ... i uvijek idem onom stranom, gdje me sunce grije i uvijek samom sebi kažem: lijepi moj živote - srce mi se smije ...

HALID: Ko bi rek’o čuda, da se dese.

ŽELJKO: Moj omiljeni  ...ima nešto u tom što me nećeš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije