Jet set

Ana i Švajni potpisuju predbračni ugovor

Ana i Švajni potpisuju predbračni ugovor
Ana i Švajni potpisuju predbračni ugovor

Najlepša svjetska teniserka u srijedu veče pojavila se u Londonu na svečanosti povodom njenog postavljenja za ambasadora jedne kompanije, ali događaj je pao potpuno u drugi plan.

Ana je bukvalno sve zasjenila vjereničkim prstenom sa ogromnim dijamantom. Sada je i izvjesno da će Švajni postati srpski zet!

Par je u vezi od septembra prošle godine, a vjerili su se u Parizu, tokom Rolan Garosa, iako su to brižljivo čuvali od javnosti, saznaje „Blic“.

Potvrda o Aninoj veridbi stigla je i od njenog menadžera Dena Holcmana, koji vodi računa o karijeri Ivanovićeve od početka.

"Tako sam srećan zbog njih dvoje", napisao je Holcman.

Kao po običaju, Ana i Švajni nisu se oglasili ni povodom vjeridbe, već se samo smješkaju. A kako su oboje tokom uspješnih sportskih karijera zaradili basnoslovne sume novca, prije stupanja u brak će potpisati predbračni ugovor, prenosi Blic.

Advokati uveliko rade na tome, a osnovna klauzula ovog pravnog akta je da, ukoliko dođe do razvoda, Ana od Švajnija ne dobija ni cent. Ipak, ako je suditi po izjavama lijepe teniserke o porodici, nešto drugo joj je daleko važnije.

"Želela bih da imam bar troje djece. To mi je veoma bitno i o tome često razmišljam"ispričala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije