Jet set

Ana ide u Minhen da je Švajni tješi

Ana ide u Minhen da je Švajni tješi
Ana ide u Minhen da je Švajni tješi

Nakon što je ispala u trećem kolu turnira u Dubaiju, srpska teniserka je riješila da posjeti njemačkog fudbalera.

Ana Ivanović nije daleko dogurala na turniru u Dubaiju i, kako navode njemački mediji, ovih dana će iz toplijih krajeva skoknuti do hladnog Minhena.

Tamo je čeka dečko, njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, koji će joj pomoći da preboli poraz. Ona će njemu zauzvrat biti moralna podrška tokom priprema za utakmicu koju Bajern Minhen igra protiv Šahtjora 11. marta u okviru Lige šampiona.

Dok Ana ne ode u Minhen, što u posljednjih nekoliko mjeseci često čini, ona koristi boravak u egzotičnom Dubaiju za provod.

Tako se pohvalila fotografijom na kojoj mazi sokola i nosi kaftan, a ispod toga je imala dvodijelni komplet koji je isticao njenu zategnutu figuru.

Inače, Ana i Švajni se zbog sportskih obaveza nisu vidjeli od sredine januara. Tada je Ana ispala na samom početku Australijan opena, poslije čega je, naravno, došla u snježni Minhen.

Švajni ju je sačekao na aerodromu, a onda je odveo da upozna njegovu porodicu, koja ju je odlično prihvatila. Ana je već bliska sa budućom svekrvom, iako je ona, kako tvrde njemački mediji, "veoma teška osoba", donosi "Blic".

Švajni postaje srpski zet

Kako je Švajni tokom boravka u Srbiji upoznao Aninu porodicu, red je bio da njihovu vezu aminuje i fudbalerova majka Monika. Kako su pisali njemački mediji, Monika je bila oduševljena Anom. To je uticalo na Bastijana da shvati da je Ana žena njegovog života. Ona je tokom posljednjeg boravka u Beogradu o ozbiljnosti svoje veze sa fudbalerom razgovarala sa roditeljima, koji nemaju ništa protiv da Bastijan postane srpski zet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije