Jet set

Bora Čorba iz bolničkog kreveta uskočio u "Pinkove zvezde"

Bora Čorba iz bolničkog kreveta uskočio u "Pinkove zvezde"
Bora Čorba iz bolničkog kreveta uskočio u "Pinkove zvezde"

Legendarni roker je samo na nekoliko sati napustio bolnicu i vratio se odmah poslije snimanja, a nastupi "Riblje čorbe" u Temišvaru i Nišu odloženi su za period kad se potpuno oporavi.

Bora Đorđević još uvjek leži u bolnici zbog upale pluća, ali ga to nije spriječilo da, iako su mu u "Pinkovim zvezdama" našli privremenu zamjenu, juče prisustvuje snimanju i bude član žirija u dvije emisije.

"Zvao me je Željko Mitrović i, pošto se osećam bolje, otišao sam na snimanje. Željko Joksimović je sjajan i ima iskustvo u takvim emisijama, ali smo mi ipak proverena, uhodana ekipa. Sledeće snimanje je tek 15. januara, pa ćemo još, u zavisnosti od mog zdravstvenog stanja, da vidimo da li ću se tada vratiti u potpunosti ", kaže Bora

Nadao se legendarni roker da će biti spreman za scenu do 20. i 21. decembra, za kada su bili predviđeni koncerti "Riblje čorbe" u Temišvaru i Nišu, međutim, ti nastupi su, ipak, odloženi za period kada se Bora sasvim oporavi, piše Telegraf.

"Vade mi krv i rade još neka ispitivanja. Ma, ti doktori kad te uzmu pod svoje, šest meseci te ne puštaju. Zarobljen sam", dodaje Đorđević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije