Jet set

Breni otac umro na rođendan, majka na slavu

 Breni otac umro na rođendan, majka na slavu
Breni otac umro na rođendan, majka na slavu

Pjevačica Lepa Brena ne prestaje da plače zbog smrti svoje majke Ifete Jahić (81), koja je preminula u zemunskoj bolnici prekjuče, baš na dan porodične slave Svetog Aranđela.

Pjevačica je surovom igrom sudbine na svoj rođendan prije četiri godine ostala bez oca Abida, koji je nakon saobraćajne nesreće izgubio bitku sa životom.

Vlasnica „Grand produkcije“ ne može da se pomiri s činjenicom da je izgubila osobu koju je najviše voljela i koja joj je čitav život bila posvećena

Boba je tješi  

Njen suprug Slobodan Živojinović i najmlađi sin Viktor stalno su oko nje i trude se da joj ništa ne zafali jer prolazi kroz najteže trenutke u životu.

''Pevačica ne može da zaustavi suze jer joj je mnogo žao. Nikada se nije tako osećala i bukvalno ne može niko da je prepozna. Nikada je nisu videli u tako lošem stanju, ovo je za nju šok. Bila je mnogo vezana za majku, ali oduvek se plašila njene smrti. Nakon što joj je otac Abid Jahić preminuo pre četiri godine, ovo je drugi jak udarac za nju'', otkriva naš izvor.

Čeka sestru iz Kanade  

Brena jedva čeka da joj starija sestra Fiketa dođe iz Kanade i zagrli je, jer njih dvije isto proživljavaju, piše Kurir.

''Ona i Boba su išli u ambasadu da se dogovore o prebacivanju tijela, a sahrana će biti u Brčkom, po njihovim običajima'', ističe sagovornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije