Jet set

Donna Ares: Ovo je moj način borbe, muzikom i pjesmom

Donna Ares: Ovo je moj način borbe, muzikom i pjesmom
Donna Ares: Ovo je moj način borbe, muzikom i pjesmom

Pjevačica Donna Ares najavila je veliki koncert u Zetri koji će biti održan 16. aprila, a na kojem će ugostiti brojne prijatelje pjevače.

"Hvala, prijatelji moji, nisam ni sumnjala... Bit će ovo veliki koncert, veliki spektakl, veliki dan za Bosnu i Hercegovinu i ovu surovu borbu protiv raka, veliki dan sa puno dobre muzike, puno pjesama uz koje su mnogi od vas odrastali skupa sa mnom", napisala je Donna Ares na svom Facebooku i dodala kako će uz nju zapjevati i njeni dragi prijatelji koji su "dokazali sa su veliki ljudi i veliki pjevači".

Kupovinom ulaznice za koncert pomažete ljudima koji se bore s bolešću, a sav prihod od ulaznica ide na račun nedavno osnovane fondacije Donna Ares koja pomaže ljudima oboljelim od raka i drugih malignih bolesti.

"Ovaj koncert je ostvarenje mog sna i moj način borbe - muzikom, pjesmom, publikom, našom provjerenom zajedničkom energijom... srcem i dušom. Voli vas vaša Donna Ares!", napisala je pjevačica na svom Facebooku.

Inače, Donna Ares je još u oktobru 2014. godine saznala da boluje od raka, te je iz Bihaća prebačena na liječenje u Sarajevo. Pjevačica u posljednjih šest mjeseci prolazi kroz proces liječenja i hemoterapije, a na svom Facebook profilu bilježi proces oporavka i redovno komunicira sa svojom publikom i ljudima koji je podržavaju, piše Klix.ba. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije