Jet set

Džejn Fonda: Greške nas čine onim što jesmo, a ne uspjesi

Džejn Fonda: Greške nas čine onim što jesmo, a ne uspjesi
Džejn Fonda: Greške nas čine onim što jesmo, a ne uspjesi

KAN - Holivudska zvijezda Džejn Fonda izjavila je u Kanu, gdje je predstavila film "Youth" (Mladost) Paola Sorentina, u kom igra jednu od glavnih uloga, da se ne boji starosti i da je plastičnom hirurgijom sebi kupila 10 godina.

"Volim da pomažem mlađim ženama da se manje boje približavanja smrti. Imam 77 godina ali se osjećam jako mlado. Strastvena sam. Sve me interesuje. Oduvijek sam bila puna energije", navela je legendarna glumica, a prenosi Gardijan.

"Imam vještački kuk, vještačko koljeno, vještački palac; imam više metala na sebi od bionične žene, ali i dalje mogu da vježbam pilates", rekla je Fonda.

Posmatrati starost sa strane je zaista zastrašujuće. Ali kada ste sami u poodmaklim godinama - što je moj slučaj, više ništa nije tako strašno, kazala je ona, dodavši da je potrebna zrelost da se to shvati.

"Važno je, međutim, znati svakog dana šta sa sobom da radite kako bi smanjili pritisak. Ja meditiram, i uvijek spavam osam sati", istakla je glumica i podsjetila na još jedan dobar "trik" - jedna votka martini u toku dana.

Ona je ispričala da je u trenutku smrti, 1982, njen otac Henri Fonda imao dvije godine više nego ona danas, a da je Ketrin Hepbern, koja je godinu dana ranije s njim snimila film "Letnjikovac na zlatnom jezeru", imala 74 godine.

"Ljudi su tada izgledali starije. Voljela bih da sam bila dovoljno hrabra da ne odem na plastičnu hirurgiju, ali mislim da sam s njom sebi kupila jednu deceniju", navela je Fonda, napomenuvši da estetska hirurgija umije da bude opasna "navlaka".

Govoreći o svojim izborima u životu i karijeri, Džejn Fonda je rekla da postoje stvari za koje poželi da ih nikada nije uradila, kao i onih koje nije, a trebalo je.

"Mogla sam da učinim mnoge stvari pametnije, bolje, sigurnije. Ali, jedno je važno: ono što nas čini to što jesmo su naše greške, a ne naši uspjesi", zaključila je slavna glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije