Jet set

Gogu zaprosio dečko u Americi

Gogu zaprosio dečko u Americi
Gogu zaprosio dečko u Americi

Otkako je smršala, pjevačica Goga Sekulić pripadnike muškog pola ostavlja bez daha, pa je tako zavela i jednog mladića u Americi koji sve čini da je zadrži tamo.

Naime, Goga je prije nekoliko dana otputovala u Majami, a za to vrijeme se zbližila sa izvjesnim muškarcem koji ju je jedne večeri na plaži zaprosio i molio je da se ne vrati u Srbiju.

"Goga je u Majami otputovala kako bi prisustvovala venčanju svoje drugarice. Ona se nekoliko dana družila sa celim društvom, a jedan muškarac našeg porekla nije se odvajao od nje. Sve vreme joj je ugađao i činio da se ona oseća prijatno u njegovom društvu. Goga je sa njim pričala o svom životu i svim problemima koji su je snašli u poslednje vreme. On se mnogo zaljubio u nju, svidelo mu se što je zanimljiva, druželjubiva i predložio joj je da ostane u Americi kod njega. Međutim, pevačica na to nije ni pomišljala", izjavio je za "Alo" izvor blizak pjevačici.

In je dodao da je mladić zatim odlučio da je zaprosi kako bi je zadržao u Majamiju.

"Jednog dana su sami otišli na plažu i on je odjednom kleknuo ispred nje i zaprosio je. Pružio joj je prelep prsten i pitao je da li hoće da se uda za njega. Goga je prvo bila u šoku, ali se onda sabrala i objasnila mu da ona sada ne želi da se udaje. Iako je insistirao da ostane sa njim u Americi, rekla mu je kako mora da se vrati u Srbiju jer je tamo njen ceo život. On je baš „odlepio“ za njom, iako ništa između njih nije bilo i zamolio je da mu se obavezno javi kada sledeći put dođe u Majami",  priča naš dobroobaviješten izvor.

Kako bismo provjerili ove informacije, kontaktirali smo sa pjevačicom koja je bila kratka.

"Mogu vam samo reći da mi je u Majamiju prelepo i da se odlično provodim. Ovde je sve kao iz bajke, proslavila sam rođendan, bila na drugaricinom venčanju. Sve je divno. A o svemu ostalom ćemo razgovarati kada se vratim u Srbiju", tajanstvena je bila Goga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije