Jet set

Golfer Tajger Vuds uhvaćen na djelu

Golfer Tajger Vuds uhvaćen na djelu
Golfer Tajger Vuds uhvaćen na djelu

Kada su Tajger Vuds i Lindzi Von raskinuli ljubavnu vezu, jedna od najboljih skijašica današnjice tvrdila je da je preduga razdvojenost razlog njihovog rastanka, ali svjetski mediji kažu drugačije.

Jedan tabloid ekskluzivno otkriva da je Tajger prevario Lindzi, i to s prostitutkom, kako otkriva njihov zajednički prijatelj.

"Posrnuo je u seksualnom smislu. Lindzi je saznala za ženu. Uvijek je to radio za vrijeme putovanja. Kao što je bio slučaj dok je bio sa Elin (bivša supruga)", otkrio je neimenovani prijatelj.

Slavni golfer prevario je Vonovu poslije ispadanja s turnira u San Dijegu.

"Morate ga razumjeti. Iako to nije u redu, nije baš ni tako pogrešno. On nije oženjen. Ne pije i ne puši. Šta mu drugo preostaje kada sebi ne može priuštiti gubitak? Mora pronaći neko olakšanje. Mnogi muškarci bi zbog toga pili. Tajger se oporavlja seksom. Obično sa lokalnim prostitutkama kojima plati abnormalno velike iznose novca, vjerovatno da bi ćutale i da bi htjele ponoviti akciju", dodaje izvor.

Mišel Braun, bivša holivudska prostitutka, nedavno je otkrila kako joj je Vuds između 2006. i 2007. unaprijed platio 40.000 dolara za šest seksualnih odnosa. Ovog puta uhvaćen je u prevari.

"Kad je shvatio da su ga vidjeli, postao je zabrinut i na kraju je sve priznao Lindzi. To je nešto što nije napravio s Elin. Ovoga puta je priznao. Da, Tajger je opet prevario, ali nije to bilo ni sa kim posebnim. Zaista je želio da Lindzi bude ona posebna, ali ponovo je uprskao. Ovisan je. Pokleknuo je. Poznajući ga, on to vjerovatno ne doživljava kao varanje jer tu nema romantičnih osjećaja, samo se rješava stresa", objašnjava golferov prijatelj.

Prevara navodno nije bio jedini problem koji je skijašica imala s Vudsom.

"Ona je uvijek nastojala da bude uz njega, ali on je rijetko sjedao u avion kako bi nju bodrio. Lindzi je shvatila koliko je Tajger opsjednut samim sobom, igrom, zarađivanjem novca i kontrolisanjem svega oko sebe."

Neki mediji prenijeli su izjavu drugog golferovog prijatelja koji kaže da prevare nije bilo i da je raskid došao zbog prevelikih obaveza Tajgera i Lindzi.

Donedavno jedan od najplaćenijih sportista svijeta je uhvaćen u prevari 2009, kada je u javnost isplivao čitav niz njegovih seksualnih odnosa s prostitutkama, striptizetama, porno-zvijezdama, a sve iza leđa tadašnje supruge Elin Nordgren, majke njegovih dvoje djece, kćerke Sem i sina Čarlija. Kasnije je u javnost procurilo da ju je Tajger prevario s ukupno 120 žena, a par se rastao 2010. nakon šest godina braka. Predbračni ugovor donio je Elin profit od 200 miliona dolara, a on je bio na klinici za odvikavanje od seksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije