Jet set

I Miki Rurk podržava Vladimira Putina

 I Miki Rurk podržava Vladimira Putina
I Miki Rurk podržava Vladimira Putina

MOSKVA - Holivudska zvijezda Miki Rurk iskazao je podršku Vladimiru Putinu obukavši majicu sa likom ruskog predsjednika na jednom događaju u Moskvi.

"Dopada mi se ovaj tim", rekao je 61-godišnji Rurk pokazavši na svoju novu sivu majicu sa Putinovim likom.

Rurk je obukao majicu sa Putinom na otvaranju nove linije odjeće u najstarijoj robnoj kući u Rusiji - GUM, koja se nalazi preko puta Kremlja i koja je pokrenula novu liniju inspirisanu Putinom.

Rurk je u radnji skinuo svoju i obukao majicu sa Putinom uz komentar da će je nositi svuda, piše AFP.

Liniju su dizanirali Ana Jefremova i Ivan Jeršov kao dio projekta slavljenja najnovije ruske pobjede poput Zimske olimpijade u Sočiju ili zauzimanja Krima, naveli su organizatori.

Na majicama je Putinov lik sa naočarima za sunce ili šubarom sa vojnim oznakama. Majice se pakuju u stilizovane kartonske rolne sa natpisom "sve je dobro".

I pored zategnutih odnosa Putina i Zapada mnoge poznate svjetske zvezde podržavaju ruskog predsjednika. Muzičar i zvijezda akcionih filmova Stiven Sigal u subotu je svirao na Krimu noseći zastavu pro ruskih snaga u Ukrajini, francuski glumac Žerar Deparđe prijatelj je sa Putinom a početkom godine je uzeo i rusko državljanstvo.

Odnosi Rusije i SAD na najnižoj su tački od Hladnog rata. Vašington optužuje Putina da je ilegalno pripojio Krim i da podržava proruske separatiste na istoku Ukrajine. Kod kuće, međutim, Putin uživa spektakularnu podršku - 87 posto Rusa podržava njegovu politiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije