Jet set

Jelena Đoković: Novakovo ime otvara sva vrata u svetu

Jelena Đoković: Novakovo ime otvara sva vrata u svetu
Jelena Đoković: Novakovo ime otvara sva vrata u svetu

Ona je sposobna, jaka i ambiciozna žena, koja se rijetko pojavljuje u medijima, ali uz koju je Fondacija „Novak Đoković“ procvjetala.

Ovako su novinari magazina „Sporto“ opisali Jelenu Đoković. Supruga najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića u intervuu koji je napravljen prije porođaja, najviše je govorila o humanitarnom radu i izazovima s kojima se sreće kao direktorka Fondacije „Novak Đoković“.

- Bilo nam je bitno da preko Fondacije skrenemo pažnju na probleme i ljude u Srbiji. Novakovo ime je olakšalo, ali nemojte da mislite da nam je ikada bilo lako. Novakovo ime otvara sva vrata u svetu - kaže Jelena.

Vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson i princeza Šarlin od Monaka samo su neke od istaknutih javnih ličnosti koje su pomogle rad te organizacije, prenosi "Blic".

- Nijedna poznata ličnost neće da dozvoli da se njeno ime upotrebljava kod institucija koje ne ulivaju poverenje, a mi smo našu vrednost potvrdili kroz razne projekte - rekla je Jelena, koja je ispričala i koliko su bili angažovani oko sanacije nakon - majskih poplava.

-Mislim da smo se dobro izborili s tim izazovom i do sada smo obnovili tri vrtića, a u planu su još dva - kaže direktorka Fondacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije