Jet set

Jovani Mirković kolači draži od mode

Jovani Mirković kolači draži od mode
Jovani Mirković kolači draži od mode

Jovana Mirković, voditeljka i novinarka "Banjalučke hronike" na Elta HD 1 televiziji, kaže da nije osoba koja uživa u šopingu, te da više uživa u poslastičarskim delicijama nego u modnim kreacijama.

Po zanimanju je diplomirana glumica, a u svijet novinarstva zakoračila je prije šest godina emisijom "Samo vas gledamo", čija je tematika bila pozorišna umjetnost i emotovala se na Javnom servisu.

Za emisiju čije je zaštitno lice kaže da radi sa uživanjem.

"Govorimo o lijepim stvarima i pametnim i vrijednim ljudima koji žive u našoj Banjaluci, ali isto tako ukazujemo na probleme sa kojima se svakodnevno bore naši sugrađani. Uživam u svom poslu, koji je prilično dinamičan, ali i zanimljiv, razvija kreativnost, ali i uči nas strpljenju", rekla je Jovana.

Uporedo sa radom na Elti završava postdiplomske studije iz glume na Univerzitetu u Banjaluci, a nada se da će do kraja godine odbraniti završni rad.

Jovana smatra da eleganciju ne čini ono što smo obukli, već naš stav i način na koji nosimo odjeću jer i najskuplja haljina može izgledati jeftino ukoliko se tako osjećamo i ponašamo.

"Trendove prilagođavam sebi, a nikako sebe trendovima. Lični stil je, nažalost, nešto što odavno nije važno, većina žena se ugleda na neku drugu, a modni uzor shvata bukvalno, što kao posljedicu često ima tragikomičan efekat", ističe ova voditeljka.

Omiljenu boju nema jer ne želi da ograničava izbor, već uživa u svim bojama i dezenima.

Ove godine omiljene su joj duge suknje koje nosi u kombinaciji sa košuljama i ogrlicama.

Najviše voli da kupuje nakit, i to onaj unikatni, ručno rađen.

"Moj omiljeni komad nakita je ogrlica u obliku bicikla. To je inače rođendanski poklon kojem sam se najviše obradovala jer sam se tom crvenom biciklu divila godinu dana i nikako nisam mogla da dođem do njega. Zaista sjajna ogrlica koja uvijek privlači pažnju i pozitivne komentare", priča Jovana.

Najbolje i najljepše stvari kupila je prolazeći kraj nekog izloga, sasvim slučajno, bez namjere da šopinguje. Kao i kod većine žene, njena torba je prava riznica raznih stvari.

"U mojoj torbi ima gomila stvari, od igle do lokomotive. Obavezni su olovka i rokovnik, novčanik, papirne i vlažne maramice, kišobran, bombone, labelo, naočare za sunce, krema za ruke, dezodorans i flašica vode", govori Jovana.

Kaže da veoma vodi računa o njezi lica, a posebno nakon rada u pozorištu, zbog jake šminke, poslije koje koža zahtijeva dobar tretman.

Obavezne stvari u neseseru

  • D&G Light Blue
  • Dnevna i noćna Nivea Q10 plus krema
  • Alverde šampon
  • Alverde gel za tuširanje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije