Jet set

Kćerka Vitni Hjuston u komi

Kćerka Vitni Hjuston u komi
Kćerka Vitni Hjuston u komi

Nakon što je Bobi Kristina Braun, kćerka preminule dive, pronađena u subotu ujutro u nesvjesnom stanju sa licem ispod nivoa vode, nalazi se u vještačkoj komi.

Kćerku poznate pjevačice Vitni Hjuston i njenog muža Bobija Brauna, pronašao je suprug Nik Gordon, koji je pokušao da je oživi prije nego što je policija došla. Ona je pronađena sa licem okrenutim na dole u kadi.

"Još uvek diše, živa je",  rekla je za CBS Liza Holand portparolka policije i dodala da se vode razgovori sa svim članovima porodice i prijateljima koji su se u trenutku dolaska policije zatekli u kući.

Kristina je zatim prebačena u bolnicu "Roswell's North Fulton", prenosi Dejli mejl.

Iako je trenutno u stabilnom stanju, nalazi se u medicinski izazvanoj komi s obzirom na to da ima oteklinu na mozgu.

Nakon što je hitna pomoć prevezla Bobi Kristinu Braun u bolnicu, policija je riješila da pretese njenu kuću u potrazi za narkoticima, piše Blic.

Nesreća Bobi Kristine dogodila se samo nekoliko dana prije obilježavanja treće godišnjice smrti njene majke, koja se udavila u kadi, zbog bolesti srca i upotrebe kokaina, 11. februara 2012. godine.

Igrom slučaja, kćerka poznate pjevačice pronađena je u istom položaju kao i njena majka prilikom smrti.

Niko i dalje ne zna šta je uzrok Kristininog kolapsa, ali porodica i prijatelji navode da je ovo veoma težak period za nju i da joj majka veoma nedostaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije