Jet set

Klaudija Romani voli fudbal, ali i dronove

Klaudija Romani voli fudbal, ali i dronove
Klaudija Romani voli fudbal, ali i dronove

Kada ispusti sudijsku pištaljku iz ruku i zaboravi na žute i crvene kartone, italijanska manekenka Klaudija Romani, ujedno i fudbalski sudija, obožava da izlaže svoje tijelo na svjetskim plažama.

U iščekivanju da je se u Sudijskoj organizaciji u Rimu sjete i dodijele joj neku značajniju utakmicu, Klaudija se ludo zabalja na plaži u Majamiju učeći kako da upravlja dronom. I dok su neki tu spravu koristili u nedolične svrhe, kako bi izazvali incidente i prekinuli utakmicu, kao što je to bio slučaj sa albanskim navijačima na meču sa Srbijom u Beogradu, atraktivnoj Italijanki je to način da se opusti.

"Poslije nekoliko selfija, što ne bih probala da se igram dronom", upitala se Klaudija postavljajući fotografije na Instagramu.

Naravno, Klaudija na plažu ne ide bez lopte. Fudbal obožava, a ima i licencu da sudi mlađim kategorijama. U Italiji kažu da bi bilo mnogo problema kada bi prešla na seniorski nivo, jer bi remetila koncentraciju svima na stadionu, od trenera i igrača, do navijača. Bila je na naslovnim stranama velikog broja muških časopisa, a 2006. godine ušla je među 100 najseksi žena svijeta po izboru FHM-a. Sajt mreže VH1 proglasio ju je za mis kupaćih kostima, a u toj kategoriji se čak našla ispred Adrijane Lime i Naomi Kembel. Navija za Milan od malih nogu i nada se da će se njeni "rosoneri" uskoro vratiti na staze nekadašnje slave. Omiljeni fudbaler joj je Paolo Maldini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije