Jet set

Kraj ljubavi Vonove i Vudsa

Kraj ljubavi Vonove i Vudsa
Kraj ljubavi Vonove i Vudsa

Lindzi Von, najuspješnija skijašica u istoriji ženskog Svjetskog kupa, putem Facebooka je potvrdila da je njenoj trogodišnjoj ljubavnoj vezi s Tajgerom Vudsom došao kraj.

"Tajger i ja smo nakon tri godine provedene zajedno odlučili da prekinemo. Uvijek ću pamtiti uspomene koje smo zajedno stvorili. Nažalost, oboje vodimo bogate živote koji nas prisiljavaju da većinu vremena provodimo daleko jedno od drugog. Uvijek ću poštovati Tajgera. On i njegova prekrasna porodica uvijek će imati posebno mjesto u mom životu", napisala je Lindzi na Facebooku.

Prije samo četiri mjeseca, ljubav Lindzi i Tajgera je cvjetala, a slavni golfer čak je izgubio i zub na jednoj skijaškoj trci u Kortini d'Ampeco, kojoj je prisustvovao. Desilo se to u januaru ove godine, kada ga je u bizarnoj nesreći kamerman, koji je izgubio ravnotežu, udario svojom kamerom. Na njegovu žalost, Tajger je, osim zuba, sada izgubio i svoju djevojku, pa je jedna od najpopularnijih američkih selebriti ljubavnih veza okončana.

Podsjetimo, Lindzi je prije Vudsa bila četiri godine u braku za bivšim skijašem Tomasom Vonom, od kojeg se rastala 2011. godine. Lindzi je Tajgera upoznala u proljeće 2012. godine na jednoj dobrotvornoj večeri, a već u jesen su započeli vezu. Vuds, koji ima reputaciju lošeg momka, razveo se od supruge Elin Nordegren 2010. godine, s kojom ima dvoje djece. Brak se raspao nakon što je slavni golfer priznao da je Elin prevario sa 14 ljubavnica. Prije veze s Vonovom zabavljao se s 22-godišnjom studentkinjom Elis Lati Džonston.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije