Jet set

Naomi Kembel u ulozi ljubavnice Mime Karadžića

Naomi Kembel u ulozi ljubavnice Mime Karadžića
Naomi Kembel u ulozi ljubavnice Mime Karadžića

Naomi Kembel mogla bi da bude pojačanje u narednoj, četvrtoj sezoni serije "Budva na pjenu od mora".

Čuveni svjetski top-model, ako se bude dogovorila s Mimom Karadžićem, trebalo da dobije ulogu ljubavnice Sava Bačića, kog igra upravo ovaj glumac.

Otkad je Naomi stigla u Crnu Goru, Mima pokušava da zakaže sastanak s njom, a kako stvari zasad stoje, njih dvoje će se narednih dana i vidjeti. Mimi je olakšavajuća okolnost to što njen vjerenik, ruski milijarder Vladislav Doronjin i on imaju zajedničke prijatelje. Naime, Rus je, kako su javili crnogorski mediji, većinski vlasnik "Amana", koji je zakup crnogorskog grad-hotela "Sveti Stefan" prepustio grčkom "Adrijatik propertisu", piše Kurir.

Upravo se iz tog razloga on i Naomi trenutno odmaraju na ovom ostrvu.

"Uloga koja će biti ponuđena manekenki još se piše i ukoliko ona bude prihvatila angažman, publika će je vidjeti u narednoj sezoni. Njena rola će biti epizodna, ali će zatalasati bračni život Sava Bačića" kaže izvor Kurira i napominje da "crna gazela" mnogo zna o Crnoj Gori i Srbiji jer je veže blisko prijateljstvo sa Sandrom i Andrejem Meljničenko.

Karadžić je zadovoljan rezultatima gledanosti premijerne epizode treće sezone.

"Potrudićemo se da u novoj sezoni imamo jednu veliku svjetsku zvezdu. Pričali smo sa Stivenom Sigalom, a i Naomi nam je na listi želja" tvrdi Karadžić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije