Jet set

Nataša Bekvalac plaća 32.000 evra za kćerkino školovanje

Nataša Bekvalac plaća 32.000 evra za kćerkino školovanje
Nataša Bekvalac plaća 32.000 evra za kćerkino školovanje

Nataša Bekvalac školuje svoju ćerku Hanu Ikodinović u jednoj od najskupljih privatnih škola u Beogradu.

Iako je njena mezimica prvi razred završila u internacionalnoj osnovnoj školi, pjevačica je odlučila da je prebaci u privatnu ustanovu zbog programa po kojem se odvija nastava, piše Puls.

"Cena školovanja na ovom mestu iznosi 3.500 evra po razredu, od prvog do četvrtog, a od petog do osmog hiljadu evra više, tako da je krajnja suma 32.000 evra. Ustanova je verifikovana od Ministarstva prosvete i sporta i programski sadržaj je isti kao i za sve ostale škole. Nastava se odvija na srpskom jeziku, ali se radi po najsavremenijem sistemu obrazovanja i uče se dva strana jezika. Svako dete ima pravo na školski prevoz od kuće, a u odeljenju bude po 15 učenika", otkriva izvor blizak pjevačici.

Nata nerado govori o tome da svojoj kćerki skupo plaća školovanje, ali je često isticala da je dužna da joj priušti najbolje obrazovanje.

"Ja sam tu da je usmerim tih 15 godina, koliko se bude školovala ili koliko već ona odluči da se obrazuje. Ipak, više ja učim od nje nego ona od nas. Naša deca su druga generacija, kao što smo i mi bili druga generacija u poređenju s našim roditeljima, i samo im treba biti podrška", rekla je Nataša prilikom Haninog polaska u školu.

Hana je u školi u društvu djece drugih poznatih ličnosti pošto istu ustanovu pohađaju i kćerke Goce Tržan, Isidore Bjelice, kao i sin Nevene Adžemović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije