Jet set

Nataša Bekvalac razočarala Banjalučane

Nataša Bekvalac razočarala Banjalučane
Nataša Bekvalac razočarala Banjalučane

Nataša Bekvalac, srbijanska pjevačica, nastupila je u subotu uveče u klubu "Tamaris" u Banjaluci, a njeni vjerni fanovi bili su prilično razočarani jer je novosadska Barbika kasnila gotovo tri sata.

Početak koncerta bio je zakazan za 22 časa, ali je Bekvalčeva na scenu izašla tek oko jedan čas iza ponoći.

Atraktivna pjevačica kašnjenje je opravdala gužvom na granici, ali i nepovoljnim vremenskim prilikama.

Iako su je čekali veoma dugo, posjetioci su se opustili i počeli da uživaju kada je zapjevala neke od svojih najvećih hitova. Na repertoaru su bile pjesme "Dobro moje", "Bolesno te volim", "Mogu da prođem", a nisu izostali ni "Mali signali", kao ni jedna od njenih najpoznatijih balada "Ponovo".

Među posjetiocima zatekli smo i Banjalučanku Željanu Marković, koja je napomenula da voli njene pjesme, ali da ju je iznerviralo čekanje, zbog čega nije bila u prilici da ostane do kraja koncerta.

Kako je ranije i najavila, s obzirom na to da je ovo prednovogodišnji koncert, potrudila se da zajedno sa svojim bendom napravi nešto drugačiju zabavu.

Publika je u njenoj interpretaciji imala priliku da čuje i pjesme "Tropico benda", "Miligrama", "Parnog valjka", ali i kralja fanka Dine Dvornika.

Pjevačica je najavila da vrijedno radi na novom albumu, kojim bi svoje fanove mogla obradovati već u proljeće iduće godine.

"Nadam se da će se, kao i svaki put, izdvojiti hitovi. Vredno radim i trudim se skoro godinu i po, tako da će za nekoliko meseci album biti zreo da ugleda svetlost dana", kazala je Bekvalčeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije