Jet set

Ništa od romanse Selene Gomez i Sejada Salihovića

Ništa od romanse Selene Gomez i Sejada Salihovića
Ništa od romanse Selene Gomez i Sejada Salihovića

Prašina u vezi s fotografijom bh. fudbalera Sejada Salihovića i pjevačice Selene Gomez, koja je nedavno obišla svijet, ne stišava se.

Strani mediji su lansirali priču o novom srećnom paru koji je odmarao u Dubaiju, ali Salihović ističe da od toga nema ništa i da je u srećnom braku.

"U Dubai sam putovao sa suprugom Julijom. Malo je poznato, ali od 15. decembra prošle godine sam u braku. Sredinom marta očekujemo prinovu. Rodit će se dječak kome još nismo odredili ime. Znamo samo da će mu kum biti Vedad Ibišević", izjavio je Salihović, fudbaler Hofenhajma za njemački "Bild".

Kada je na društvenim mrežama objavljena fotografija Salihovićeva i Gomezove na kamili, američki mediji su odmah počeli da pišu da je bivša djevojka Džastina Bibera našla novu ljubav. Tako je portal "Hollywoodlife" objavio tekst pod naslovom "Ko je zgodni misteriozni muškarac sa Selenom Gomez", a kasnije i priču da je riječ o poznatom fudbaleru Sejadu Salihoviću.

"Selena Gomez je definitivno flertovala tokom novogodišnjeg putovanja u Dubai. Posljednji zgodni dečko s kojim je viđena je Sejad Salihović, 30-godišnji fudbaler Hofenhajma", objavio je ovaj portal dodajući da su se njih dvoje kvalitetno družili u Dubaiju.

Novi "momak" Gomezove je detaljnije predstavljen. Pa je uz nekoliko biografskih podataka navedeno da je poznat po ubojitom udarcu ljevicom.

"Sejad se čini kao momak kojem je bitna karijera, a poznat je po tome što se voli zabavljati. Baš takav muškarac je potreban Seleni", pisao je prije nekoliko dana "Hollywoodlife", koji je čak pokrenuo anketu s pitanjem da li bi Selena trebalo da se zabavlja sa Sejadom.

Da od romasne bh. fudbalera i pjevačice nema ništa, potvrđuje i to što je Selena viđena nakon svečane dodjele "Zlatnog globusa" u nedjelju naveče kako se drži za ruku sa DJ Zedom i, kako američki mediji prenose, na pomolu je romansa.

"Njih dvoje rade zajedno na albumu i za sada su samo prisni prijatelji. A šta će dalje biti, vidjećemo", kazao je za "US Weekly" neimenovani izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije