Jet set

Noletovi gosti će sjediti na zlatnim stolicama

Noletovi gosti će sjediti na zlatnim stolicama
Noletovi gosti će sjediti na zlatnim stolicama

SVETI STEFAN - Prvi reket svijeta Novak Đoković ništa nije prepustio slučaju kada je u pitanju njegovo vjenčanje s Jelenom Ristić.

Kako Kurir saznaje, njihova svadbena ceremonija će trajati dva dana, 9. i 10. jula, na Svetom Stefanu i biće u znaku drveta masline, koje simbolizuje mir, plodnost, izobilje, dugovječnost i snagu.

Prema riječima izvora lista, koji je upućen u detalje svadbe vijeka, za koju vlada veliko interesovanje kako domaćih tako i stranih medija, budući mladenci obišli su nekoliko agencija za organizaciju ovakvih događaja, da bi na kraju napravili ugovor s jednom koja će im raditi dekoraciju.

"Nisu bili previše komplikovani i tačno su znali šta hoće. Insistirali su na zlatnim stolicama, koje su proteklih dvije godine pravi hit u Holivudu. Takve je na svom prvom venčanju s košarkašem Krisom Hemfrisom imala Kim Kardašijan, a krasile su i dodjelu Oskara u Los Anđelesu. Prvo veče svadbe biće u znaku masline, jer je to simbolično Božje drvo. Jelena i Novak će s kumovima sjediti za okruglim stolom kroz koji raste veliko drvo masline, staro preko 100 godina. Svi ostali stolovi za 150 zvanica biće dekorisani u tom stilu, pa će se na njima, pored cvjetnih aranžmana, naći i grančice masline, plodovi i kora drveta", navodi sagovornik Kurira i dodaje da će drugi dan biti u znaku Holivuda.

"Za drugi dan rezervisane su zlatne stolice. Pored njih, tu su i bijeli baldahini, pa će sve djelovati bajkovito. Ljudi koji su zaduženi za dekoraciju u nedjelju su već stigli u Crnu Goru i nalaze se na skrivenim lokacijama. Djevojke će praviti cvjetne aranžmane u hladnjačama u kojima je i do - 20 stepeni Celzijusovih. Njima je rečeno da će cvijeće na Sveti Stefan unijeti u toku noći, kad bude sigurno da nema prolaznika niti paparaca", zaključuje sagovornik.

Miroslav Ilić pjeva gostima

Pjevač Miroslav Ilić juče se zvanično dogovorio s Noletom da bude specijalni gost na njegovom vjenčanju, budući da teniser obožava njegov glas i pjesme.

Iako se u javnosti i ranije spekulisalo da će "Slavuj iz Mrčajevaca" pjevati na svadbi vijeka, tek juče je potvrđeno da će on ovaj događaj uveličati pjesmom.

Ženi se na Teslin rođendan

Interesantno je da će teniser sudbonosno da reći 10. jula, na 158. godišnjicu od rođenja Nikole Tesle.

Novak je ranije govorio da je jedan od najvećih poštovalaca lika i djela slavnog srpskog naučnika. Toliko ga poštuje da je čak i svom novom psu dao ime Tesla!?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije