Jet set

Pogledajte kako su tekle pripreme za vjenčanje Novaka Đokovića

Pogledajte kako su tekle pripreme za vjenčanje Novaka Đokovića
Pogledajte kako su tekle pripreme za vjenčanje Novaka Đokovića

Sve je spremno za svadbu vijeka. Budući mladenci večeras će imati zabavu, a za sutra je zakazano glamurozno svadbeno veselje u rizortu “Aman” na Kraljevoj plaži.

Budući bračni par stigao je sinoć u Crnu Goru privatnim letom, redovnim letom, u skoro isto vrijeme, stigli su i Dijana i Srđan Đoković.

Jelena i Novak zahtijevali su potpunu diskreciju, pa su sobarice, hostese, kuvari, članovi obezbjeđenja i svi ostali koje su angažovali za slavlje potpisali da neće otkrivati detalje svadbene ceremonije, kao i da neće koristiti mobilne telefone i fotoaparate.

Kako Blic saznaje sa lica mjesta, dok traje veselje turistima neće biti dozvoljeno da dođu na ostrvo, a dio puta biće zatvoren dva dana. Inače, svadba Novaka i Jelena pravi je mamac za turiste iz inostranstva.

Osim novinara, koji su došli iz cijelog svijeta, mnogi Novakovi fanovi juče su se fotografisali ispred Svetog Stefana skandirajući njegovo ime.

"Nismo htjeli da propustimo priliku da se slikamo ispred mjesta gdje će se Nole vjenčati", rekli su turisti iz Engleske.

Kako “Blic” saznaje od dobro obavještenog izvora, o dekoraciji vjenčanja najviše je brinula Jelena.

"Akcenat je stavljen na nježne i pastelne boje, ali Jelena nije željela da to bude klasično, pa je dekoracija vrlo zanimljiva i neobična. Stalo joj je da sve bude urađeno s ukusom, a opet da ima neki poseban šmek", kaže izvor Blica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije