Jet set

Pomirila se braća Gigs

Pomirila se braća Gigs
Pomirila se braća Gigs

Rajan Gigs, legendarni fudbaler Mančester junajteda, a sada pomoćni trener "crvenih đavola", nazvao je svog mlađeg brata Rodrija i izvinio mu se što mu je uništio brak.

Cijela Engleska ostala je u šoku 2011. kada je procurila vijest da je Gigs osam godina spavao sa suprugom rođenog brata Rodrija. Rajan je upoznao Natašu Lejver 2003. godine, dok je bila slobodna dvadesetogodišnjakinja upravo rastavljena od oca prvog djeteta. Gigs je u to vrijeme bio vjeren sa trudnom Stejsi, sa kojom se kasnije vjenčao i dobio dvoje djece. Tokom maja 2003. Nataša je započela vezu sa Rajanovim bratom Rodrijem, ali i nastavila da se viđa sa slavnim fudbalerom.

"Rajan nikad nije bio romantičan. Radilo se samo o seksu. Nikad mi nije rekao da me voli. Znala sam da je pogrešno to što radim, najgora moguća izdaja. Pokušala sam da sve okončam, ali moja veza sa Rajanom bila je kao zavisnost od droge. Šta god da je tražio, nisam mogla da kažem 'ne'", povjerila se Nataša prijateljici, koja je sve detalje ispričala tabloidima.

Otkrila je Nataša tada i da je abortirala Rajanovo dijete samo nekoliko sedmica prije nego što se udala za njegovog brata. Ona je rekla da se sa nekadašnjim fudbalerom Junajteda nalazila po raznim hotelima u Mančesteru, kao i stanovima.

Rodri je nakon otkrivanja afere prekinuo sve odnose s bratom, a s Natašom je pokušao da izgladi odnose i ostane u braku, ali to mu nije pošlo za rukom. Razveli su se 2013. godine i od tada nije bilo novih informacija vezanih za skandal koji je žestoko potresao Ostrvo. Tabloid "The Sun" je danas otkrio da je pomoćni trener Mančester junajteda nedavno nazvao mlađeg brata i izvinio mu se što mu je uništio brak.

"Rajan je iznenada nazvao Rodrija prije nekoliko nedjelja. Rodri je bio odlučan u namjeri da ne kontaktira Rajana jer je smatrao da on treba da napravi prvi korak", otkrio je neimenovani izvor.

Izvinjenje je očigledno upalilo jer su braća sinoć viđena zajedno, s osmijehom na licu, u jednom noćnom klubu u Mančesteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije