Jet set

Raspisana potijernica za Sorajom

Raspisana potijernica za Sorajom
Raspisana potijernica za Sorajom

Crnogorska policija raspisala je lokalnu potijernicu za starletom Sorajom Vučelić (29), koju traže u okviru istrage ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića.

U potijernici piše da se ona traži radi prikupljanja obavještenja, ali i sumnje da prikriva važne dokaze u tom predmetu, piše Kurir.

Soraju žele da vide u barskoj policiji zbog toga što im se, nezvanično, njen iskaz ne slaže sa drugim dokazima.

Nju su beogradski inspektori tim povodom saslušali  početkom oktobra.

"Tačno je da je tražimo, jer nam odavno nije dostupna. Želimo da joj mi postavimo neka pitanja za koja smatramo da su važna za istragu. Njen iskaz u Beogradu ima poprilično "rupa", tako da želimo ponovo  da je propitamo o svemu", rekao je sagovornik Kurira.

Na dan kada je Osmanagić iz snajpera usmrćen ispred  svog restorana “Savoja”, starleta je neposredno prije ubistva sjedela u bašti.

Soraja je, kako vjeruje policija, za stolom bila u društvu  dvije prijateljice, ali su otišle prije nego je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u  Osmanagića.

Zbog toga je  policija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to čekalo jer je starleta u to vreme bila  na Maldivima.

Nakon povratka, tvrdila je  da nema  mnogo šta da kaže  o tom slučaju, tvrdeći da  Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupocjeni “maserati” zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

Inspektorima će biti važno da im Soraja pojasni sa kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se vjeruje da je prisna sa jednim od članova te grupe iz Beograda.

"Znamo da ima kontakte sa članovima grupe Luke Bojovića”, kazali su u UP.

Ubijeni vođa jake barske grupe usmrćen je iz snajpera usred dana, a policija još nema nikakve detalje o tome ko je sve učestvovao u organizaciji i logistici te likvidacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije