Jet set

Selfi Ivaniševića i srpske navijačice u fokusu regiona

Selfi Ivaniševića i srpske navijačice u fokusu regiona
Selfi Ivaniševića i srpske navijačice u fokusu regiona

ZAGREB/MELBURN - Fotografija bivšeg hrvatskog teniskog asa Gorana Ivaniševića i srpske navijačice sa nacionalnim oznakama, snimljena u Melbournu, dospjela je u fokus javnosti u regionu, prije svega hrvatske koja podsjeća na dane kada su se na Australijen openu srpski i hrvatski navijači "žestoko tukli".

Ivanišević, koji u Melburnu igra na egzibicionom turniru s drugim veteranima, ali i uživa u druženjima s obožavateljima i navijačima, pozira sa srpskom navijačicom u "punoj srpskoj spremi" - licem obojenim u nacionalne boje, dok na glavi ima šajkaču i kokardu, prenosi Index.hr.

"Srećom, rat je odavno završen, a srpski navijači, koji su se još prije par godina na Australijen openu žestoko tukli s hrvatskim, danas se nasmijani fotografišu s nekad omraženim Ivaniševićem", komentariše portal i dodaje da gdje god da dođe teniski fanovi Gorana još smatraju velikom zvijezdom.

Index navodi da Ivaniševića u Australiji, gdje je brojna hrvatska emigracija, posebno vole "cijenili su ga i ratnih 90-ih kada se zdušno zalagao za hrvatsku stvar", ali je "u Australiji zbog toga imao velikih problema".

Između ostalih, i zagrebački Jutarnji list se osvrnuo na selfi Ivaniševića i srpske navijačice, na čijem licu je ispisano i ime Nole, i uz predstavljanje fotografije stoji i pitanje "u kakvom se to društvu našao Ivanišević u Melburnu".          

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije