Jet set

Stiven Fraj se vjenčao sa 30 godina mlađim partnerom

Stiven Fraj se vjenčao sa 30 godina mlađim partnerom
Stiven Fraj se vjenčao sa 30 godina mlađim partnerom

LONDON - Britanski glumac i voditelj Stiven Fraj zvanično se vjenčao sa svojim partnerom, 27-ogodišnjim scenaristom Eliotom Spenserom, samo dvije nedjelje nakon što je najavio "srećni događaj".

Prema pisanju Gardijana, 57-ogodišnji Fraj je objelodanio vijest putem Tvitera gdje je postavio fotografiju na kojoj su njih dvojica u svečanim odjelima u kancelariji matičara u Deremu, na istoku Engleske, uz komentar: "Bože, Eliot Spenser i ja smo ušli u prostoriju kao dvije osobe, potpisali se u knjigu i otišli kao jedna. Nevjerovatno".

Na slici, dvoje mladenaca nose na reveru zeleni karanfil, po uzoru na sljedbenike slavnog irskog pisca i homoseksualca Oskara Vajlda kog je Fraj tumačio u jednoj od svojih najpoznatijih uloga.

Paru, koji je zajedno od prošlog ljeta, prvi je čestitao Hju Lori, Frajev prijatelj i partner u humorističkoj seriji "A Bit of Fry and Laurie".

"Sto mu gromova, desilo se! Eliot Spenser je napravio poštenog muškarca od kolege. Želim vam oboma ljubav i sreću", rekao je u svom stilu.

Fraj je često javno govorio o istospolnim brakovima, a o problemima homoseksualaca i homofobiji snimio je i dokumentarni film.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije