Jet set

Suarez: Završio sam u pritvoru

Suarez: Završio sam u pritvoru
Suarez: Završio sam u pritvoru

Luis Suarez sjajnim partijama postao je fudbalski heroj Barselone i svijet mu leži pod nogama, ali dok je bio anonimni 16-godišnji zaljubljeni dječak stvari se nisu odvijale prema njegovim željama.

Suarez i njegova današnja supruga Sofija jednom će biti heroji ljubavnog filma. Vezu su započeli kada su imali 15 godina, ali godinu dana kasnije porodica Balbi odselila je u Barselonu i zaljubljeni par iz Montevidea ostao je rastavljen.

Mladi fudbaler je tada, govorio je kasnije, sve adute bacio na loptu i sanjao je trenutak kada će ga pozvati da igra u Evropi kako bi bio bliže izabranici svoga srca. Nakon mnogo rada i truda uslijedio je transfer u Groningen, ali tek tri godine kasnije. Sjajni fudbaler ipak nije mogao toliko da čeka.

"Kada sam imao 16 godina uspio sam da nabavim avionsku kartu za Barselonu. Samo kartu, osim nje imao sam još 45 evra, koje mi je posudio stariji brat, i dogovor da se sa Sofijom nađem ispred aerodroma", počeo je ljubavnu priču reprezentativac Urugvaja, koji je zatim dodao da je završio u pritvoru:

"Let mi je trajao vječno i kada sam napokon došao na pregledu pasoša su me izdvojili jer sam putovao sam. Nisam im znao reći adresu na koju idem, a novca skoro da nisam imao i završio sam u pritvoru. Rekao sam da sam došao da posjetim planine i plaže, jer to sam vidio iz aviona, ali priča mi nije prošla. Od panike mi je počeo krvariti nos, nisam uopšte znao zašto me drže pritvorenog dok me vani čeka cura koju želim da vidim."

Nakon što je neko vrijeme proveo u pritvoru, uslijedio je preokret kojim bi mogli da se pohvale mnogi filmovi.

"Dok su mi pretraživali torbu našli su poruku od Sofijine tetke, u kojoj je bio broj telefina i adresa. Uopšte nisam znao da to imam. Napokon su me pustili i Sofija me nakon tri sata trčanja po terminalima dočekala krvave bijele majice", zaključio je fudbaler, koji je sa dosta uspjeha nosio i dres Ajaksa i Liverpula.

Ostatak priče je poznat. Suarez je ostvario san i Sofiju vratio u Barselonu njenoj porodici. U braku su šest godina, imaju dvoje djece i priču kojom se malo parova može pohvaliti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije