Jet set

Švajnštajger zbog Ane kupuje stan u Beogradu

Švajnštajger zbog Ane kupuje stan u Beogradu
Švajnštajger zbog Ane kupuje stan u Beogradu

Kapiten njemačke fudbalske reprezentacije odlučio je da Ani i sebi obezbijedi ljubavno gnijezdo u kome će ubuduće uživati daleko od očiju javnosti.

I to baš u srpskoj prestonici.

Bastijan Švajnštajger je nakon posjete Beogradu, tokom koje je upoznao prijatelje i roditelje lijepe teniserke Ane Ivanović, angažovao agenciju za prodaju nekretnina s predstavništvom u našoj prestonici, čiji agenti poslednjih dana tragaju za idealnom lokacijom i luksuznom nekretninom, gdje će par boraviti.

"Bastijan je oduševljen Beogradom i zbog toga ne želi da odseda po hotelima, već je rešio da sebi kupi stan u kom će boraviti dok se u Srbiji viđa sa Anom. On nema posebne zahteve kad je ova nekretnina u pitanju, ali insistira na tome da zgrada nema više od pet stanova. S obzirom na to da mu je privatnost na prvom mestu, tražio je da stan što dalje od strogog centra grada", tvrdi dobro obaviješten izvor.

Iz agencije koju je fudbler navodno angažovao, nisu htjeli da komentarišu ove navode, jer sve informacije vezane za njihove klijent su strogo povjerljiva tajna, piše Kurir.

Ana Ivanović takođe nije željela potvrdi da njen dečko kupuje stan u Beogradu, dok je PR služba Švajnštajgera poručila da fudbaler ne želi da komentariše svoj privatni život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije