Jet set

Sve je spremno za vjenčanje Noleta i Jelene, samo da ne bude oluje

Sve je spremno za vjenčanje Noleta i Jelene, samo da ne bude oluje
Sve je spremno za vjenčanje Noleta i Jelene, samo da ne bude oluje

Vremenska prognoza ne ide na ruku mladencima, budući da se očekuju oblaci iznad Svetog Stefana, gdje će izgovoriti sudbonosno "da".

Ukoliko i bude padala kiša, pokvašene raskošne toalete ne bi trebalo da budu smetnja dobrom raspoloženju na svadbi Novaka Đokovića i Jelene Ristić.

Svadbena ceremonija bi trebalo da počne večeras u 20 časova na Kraljevoj plaži, a trajaće sve dok mladenci budu mogli da izdrže. Specijalni momenat koji se sa nestrpljenjem iščekuje je Novakovo i Jelenino venčanje pod venjakom, ali niko od gostiju neće biti u prilici da zabileži taj trenutak, budući da će svima mobilni telefoni i fotoaparati biti oduzeti prilikom dolaska na plažu.

Zvanicama je naglašeno da informacije o njihovom vjenčanju ne otkrivaju, jer na taj način čuvaju ekskluzivnost materijala koji su navodno prodali jednom magazinu.

Kako Blic saznaje u luksuznom rizortu "Aman", gdje su smješteni mladenci i gosti, ne prestaje da se ori smijeh i sve je podređeno njihovom užitku.

Hotel je zatvoren od juče za ostale posjetioce, a tek će od nedjelje ponovo biti na raspolaganju novim gostima. Po želji mladenaca gosti ne bi trebalo da donose poklone, već da doniraju novac u humanitarne svrhe.

Slobodno vrijeme Novak i Jelena juče su iskoristili da prošetaju Svetim Stefanom, što je naš fotoreporter zabilježio. Posjetili su i venjak u kome će danas izgovoriti sudbonosno "da", ispred kojeg su postavljene stolice za zvanice. Nas je ovaj prizor podsjetio na scene vjenčanja iz američkih romantičnih filmova.

Fajront u petak

Sve Novakove i Jelenine zvanice sa Svetog Stefana odlaze u petak, dok će uz mladence ostati samo kumovi i najuža porodica koji su jedini pozvani na njihovo crkveno vjenčanje zakazano za subotu u manastiru Praskvica iznad Miločera. Istog dana Novak i Jelena će napustiti Crnu Goru, ali nije poznato da li planiraju dolazak u Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije