Jet set

Svjetski mediji o svadbi Novaka Đokovića

Svjetski mediji o svadbi Novaka Đokovića
Svjetski mediji o svadbi Novaka Đokovića

Neki od najpoznatijih svjetskih medija izvjestili su danas o vjenčanju prvog reketa svijeta Novaka Đokovića i Jelene Ristić na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Magazin "Pipl" ispratio je priču o vjenčanju srpskog tenisera pozivajući se na srpske medije, a svjetku javnost više upoznao sa Jelenom Ristić.

Britanski "Dejli Mejl" fokusirao se na paparaco fotografije dolaska Novaka Đokovića i Jelene Ristić na Sv. Stefan, kao i njihovih zvanica Janka i Biljane Tipsarević, fizioterapeuta Miljana Amanovića i njegovog brata Marka Đokovića.

Američki "Helou" magazin osvrnuo se na Noletovu i Jeleninu ljubavnu priču u fotografijama. Oni su takođe naveli da su Nole i Jelena u Srbiji ekvivalentni princu Vilijamu i Kejt Midlton, pa će tako milioni ljudi pratiti svaku vijest o njihovom vjenčanju.

Čuveni "Njujork post" više se osvrnuo na upoznavanje sa prelijepim Aman vilama na Sv. Stefanu. Oni su za prelijepu crnogorsku destinaciju izjavili da "oduzima dah" kako svojom ljepotom, tako i cijenama.

Sajt "Yahoo travel" isto se više bavio destinacijom ne skrivajući oduševljenje zbog prirodnih ljepota Crne Gore. Za Novaka su rekli da je samo još jedan od "A-listera" koji boravi na luksuznom ostrvu.

Skoro svi svjetski mediji bave se danas Novakvom svadbom, a neki i neprovjerenim glasinama. Tako je "TennisEarth" objavio da će Endi Marej biti Novakov vjenčani kum, a "Biznis Tajms" da Nole nije pozvao Rafaela Nadala i Rodžera Federera kao što je to prvobitno bilo planirano, piše B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije