Jet set

Tanja Savić napravila scenu?

Tanja Savić napravila scenu?
Tanja Savić napravila scenu?

Pjevačica Tanja Savić napravila je scenu na probi emisije Tvoje lice zvuči poznato, jer se među kolegama iz prve sezone Zvezda Granda sa kojima je započela karijeru tamo našao i Darko Filipović sa kojim je nekada bila u vezi.

Tanja je ušla u prostoriju gdje su sjedili Darko, Bane, Stevan Anđelković, Slavica Ćukteraš i Nemanja Nikolić, pozdravila se sa svima i izljubila sem sa Filipovićem, piše Press.

Onda je navodno bez zadržavanja otišla na scenu gdje su bili organizatori i počela da viče, "Ne želim da gledam Darka".

Rekla je da joj nije jasno zašto su je doveli u situaciju da mora da dijeli prostoriju sa Darkom, koji je u proteklih mjesec dana non-stop prozivao preko medija.

Pokušali su da joj objasne da ona sa njim ne mora da komunicira, da bi ona nastavila da im objašnjava da ne želi da bude na probama kada je i on tu, da će snimanje emisije nekako istrpjeti, ali da ne želi pet dana da se sreće sa njim.

U jednom momentu naišla je Slavica Ćukteraš, povukla Tanju sa strane i rekla joj da se kontroliše i da bude iznad situacije, da se postavi kao profesionalac.

Nakon razgovora sa koleginicom Savićeva se smirila.

Darko Filipović nije želio da govori o Tanji.

"Nemojte ništa da me pitate za Tanju, ne želim da komentarišem tu ženu više. Što se tiče TLZP-a, šouu je odličan i lepo smo se zabavili, a verujem da će se naše imitacije dopasti i publici", rekao je Darko, dok je Tanja ostala nedostupna za komentar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije