Jet set

Željko Šašić: Imponovalo bi mi da mi "orlić" bude zet

Željko Šašić: Imponovalo bi mi da mi "orlić" bude zet
Željko Šašić: Imponovalo bi mi da mi "orlić" bude zet

Željko Šašić (45) vjeruje da su njegova kćerka Sofija (16) i „orlić“ Marko Grujić (19) samo drugovi, ali ne bi imao ništa protiv da se među njima rodi ljubav.

"Ne špijuniram ćerku na društvenim mrežama, tako da ne znam šta piše, kao ni šta njoj pišu drugi. Nisam siguran da znam o kom se fudbaleru radi, ali verujem da su Marko i ona drugari. Mada, za nekoliko godina ne bih imao ništa protiv da moja ćerka bude sa jednim tako uspešnim sportistom. To je mnogo bolje nego da se viđa sa besposličarima", kaže Šašić za "Blic".

Od Sofije nismo uspjeli da dobijemo komentar o njenoj novoj simpatiji, budući da je sa porodicom otputovala na ljetovanje u Antaliju. Ni njena majka Sonja nije željela da govori o kćerkinom zaljubljivanju, čak je Sofiju posavjetovala da zaključa Instagram profil na kojem aktivno komunicira sa Grujićem.

"Marko i Sofija se druže već neko vreme i očigledno je da su sve bliskiji. Upućen je u njeno kretanje i kad je čuo koji hotel su Lukas i Sonja rezervisali, napisao joj je da je već bio tamo i da bi rado išao ponovo. Sofija mu je po dolasku u luksuzni hotel poručila da je sve onako kako joj je rekao", kaže izvor “Blica”.

Pozvali smo i mladog fudbalera, koji nam je rekao da je Sofiju upoznao preko zajedničkih drugara.

"Ona je mlađa od mene tri godine. Upoznalo nas je društvo i samo se dopisujemo", kratko je rekao Grujić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije