Jet set

Ženi se Endi Marij

Ženi se Endi Marij
Ženi se Endi Marij

DANBLEJN - Finalista ovogodišnjeg Australijen opena i četvrtoplasirani na ATP listi, Endi Marij, oženiće se Kim Sirs 11. aprila, što je poslije finala grend slema u Melburnu i najavio Novak Đoković.

Vjenčanje će biti održano u Marijevom "Kromliks" hotelu, koji se nalazi blizu njegovog rodnog mjesta Danblejna, u centralnoj Škotskoj, piše Blic.

Endi i Kim su se vjerili u novembru 2014, najavivši tako da će se njihova skoro desetogodišnja veza uskoro biti krunisana bračnim zavjetima.

U "Kromliksu" je već obavljeno jedno Marij vjenčanje: Endijev stariji brat Džejmi se oženio sa Alehandrom Gutijerez i tom prilikom je četvroplasirani sa ATP liste bio kum, a u ovom trenutku ne zna se i da li će mu brat "uzvratiti uslugu", javlja BBC. Ko zna, možda kum bude Mats Vilander, koji je u superlativima govorio o Mariju pred finale Australijen opena, ne tako i toliko o potonjem šampionu, petostrukom prvaku ovog grend slema Novaku Đokoviću.

Što se odabranog datuma vjenčanja tiče, 11. april je subota uoči početka Mastersa u Monte Karlu, a prethodni veći turnir biće Masters u Majamiju, koji počinje 25. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije