Jet set

Zvijezde se često hvale četvoronožnim drugarima

Zvijezde se često hvale četvoronožnim drugarima
Zvijezde se često hvale četvoronožnim drugarima

Poznate ličnosti se često hvale neodoljivim kućnim ljubimcima preko društvenih mreža, a neki od ovih četvoronožnih drugara su toliko slatki da bacaju u sjenku svoje vlasnike. Slavne zvijezde svojim ljubimcima ispunjavaju sve hirove i omogućavaju luksuzan život.

Tako Viktorija Bekam i njena porodica obožavaju psa Koka, a nedavno se čak pohvalila na Instagramu da ona i njen kućni ljubimac imaju isti modni ukus - ružičasti lak za nokte! Ova je dizajnerka svom dlakavom prijatelju nalakirala nokte, a pas se nije baš previše bunio. Koko je, inače, kao članom porodice Bekam, a to podrazumijeva da u svakom trenutku mora izgledati uredno i odmjereno kao i njegovi vlasnici.

Trendseterka i bogata nasljednica Paris Hilton skoro nikad se ne odvaja od svoje čivave, koju je nazvala Petar Pan. Toliko su bliski da maleni dlakavac ide svugdje s vlasnicom, a naravno, ima čak i vlastiti Instagram profil.

Zvijezda serije "Teorija velikog praska" Keli Kuoko, poznatija kao Peni iz serije, velika je obožavateljka životinja. Jedna od najdražih joj je njen kućni ljubimac i prijatelj, pas Norman. Nerijetko se na njenom Instagramu mogu vidjeti fotografije na kojima ovo dvoje uživa u posebnim trenucima, a ponekad čak padne i pokoji poljubac.

Ledi Gaga ima ženku francuskog buldoga Asiu, od koje se ne odvaja.

Za razliku od ovih dama, srce legendarnog modnog kreatora Karla Lagerfelda osvojila je mačka Choupette. Navodno je bijela ljepotica pripadala francuskom manekenu Baptistu Žabikoniju, koji je zamolio Karla da je pričuva dok je ovaj bio na odmoru. Ali kad je godišnji bio gotov slavni dizajner odbio je vratiti mačku jer se veoma vezao za nju. Choupette sada ima dvije sluškinje koje se brinu o njoj i vode dnevnik njenih dnevnih potreba kao i njen Twitter profil, ima modnu liniju, knjigu...

Kućni ljubimca manekenke Kare Delevinj je bez sumnje najmoderniji zeka u Velikoj Britaniji, pod imenom Sesil. Ovaj nestašni zeka je nedavno zabrinuo gazdaricu, kada se zaglavio u otvoru za ventilaciju. Srećom, spasili su ga i on od tada uživa u naručju Kare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije