Ljepota

10 najvećih street style trendova do sada (FOTO)

10 najvećih street style trendova do sada (FOTO)
10 najvećih street style trendova do sada (FOTO)

Novine u svijetu mode ove godine možda nisu toliko nove, koliko iznenađujuće, s obzirom da su tu neki komadi koje smo do sada nosili samo u svoja četiri zida, poput sliper papuča i pidžame, trenutno vrlo poželjnih street style trendova.

Ako još uvijek nemate hrabrosti za njih, onda makar izaberite aksesoar godine: čoker.

Iz svijeta aksesoara dolazi nam još jedna obavezna stavka, pletena torba i to ne bilo kakva već ona koja neodoljivo podsjeća na korpicu, kakvu je svojevremeno prva nosilila čuvena Jane Birkin.

Trend kome se radujemo - gola ramena. Ima li nešto seksipilnije i ženstvenije na haljini i topu, a da je u isto vrijeme ipak i suptilno?

Još jedan trend koje smo ove godine dočekali sa ushićenjem, blok štikla! Na cijeni je udobnost i praktičnost, drage naše. Konačno.

Ako je skinny jeansu odzvonilo (konačno), te boyfriend džins i zvonolike farmerke uzimaju prevlast, još jedna novina nam stiže iz denim svijeta, farmerke sašivene od nekoliko različith tipova teksasa. Kažemo da, veliko da ovom inovativnom trendu.

Neprikosnoveni, veliki povratak možda i najpopularnijeg komada godine: bomber jakna.

Od bomber jakni, preko bijelih patika, pa do sada već čuvenih trenerka pantalona koje je Viktorija Bekam ponijela ove godine u Kanu, spotski stil postaje sve dominantniji, ali i prihvatljiviji u klasičnim i elegantnim kombinacijama.

Još jedna trendi novina stiže iz svijeta omiljenog ženskog aksesoara, torbe sa metalnim dršakama. Pun pogodak je pletena torbica sa metalnom drškom.

Iako su kilote svoj comeback doživjele još prošle godine, ove sezone su postale značajno zastupljenije, a mi smo konačno naučili kako da ih nosimo, a da ne izgledamo smiješno, već šik, što je i bila poenta od starta.

 Za kraj, ništa manje neizostavan trend: bijele patike.

Najklasičnije, najednostavnije, one koje sjajno izgledaju uz farmerke i blejzer i odlično se kombinuju i sa haljinicama, ali i suknjom i košuljom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije