Ljepota

5 kombinacija na koje uvijek možete računati (FOTO)

5 kombinacija na koje uvijek možete računati (FOTO)
5 kombinacija na koje uvijek možete računati (FOTO)

Svestranost ovih kombinacija, biće siguran odgovor na svaku vašu odjevnu dilemu, nezavisno od obaveza koje ispunjavaju vaš dan.

One ujedno mogu biti i poslovna uniforma, ležeran outfit za piće nakon posla, a uz minimalnu proemnu šminke, iz dnevne, pretvaraju se u večernju kombinacju primjerenu romantičnoj večeri ili klupskoj atmosferi.

Jednostavno odjelo

Kada je riječ o poslovnim situacijama, jednsotavno odjelo u neutralnim bojama uvijek je dobar izbor. Bilo da birate klasično crno odjelo strogog kroja ili preferirate ona ležernija i od laganijih materijala, odjelo će se podjednako dobro slagati sa običnom majicom, košuljom ili rolkom, ali i sa patikama, kao i naravno cipelama na petu ili čizmama.

Za večernju varijantu, transformaciju ćete postići podvrnutim rukavima sakoa, kosom podignutom u punđu ili visoki messy rep i karminom u omiljenoj, jarkoj boji

Farmerke i bijela košulja

Ova dva komada, kombinovana zajedno, daju primer ležerne uniforme za svaki dan. U onim danima ispunjenim poslovnim obavezama, birajte tamniuje nijanse jeansa i belu košulju od nekog finijeg materijala ili elegantinijeg kroja, koji ove sezone možete pronaći u vidu popularnog modela sa mašnom oko vrata.

Cigaret pantalone i trenč

Mnogo je razloga za dugu modnu istoriju nošenja ove šik, ali i na neki način ležerne kombinacije. Ona je istovremeno praktična, leegnatna i udobna, a spoj trenča i pantalona cigarert kroja podsjeća nas na jedinstvnen stil Parižanki.

Haljina za sve prilike

Kada vam je dan ispunjen najrazličitijim obavezama i dogovorima koji započinju rano ujutro i nastavljaju se sve do kasnih večernjih sati, haljina klasičnog kroja u nenametljivoj boji ili uzorku pobrinut će se da cijeli dan izgledate jednako dobro.

Ako ovakav komad još uvijek nemate u svojoj garderobi, investirajte u wrap haljinu, koja je praktično decenijama najbolji prijatelj mnogim ženama.

To je tako iz prostog razloga jer vam je kod ovog komada dovoljno samo da uzmete, kaput, cipele i torbicu i spremni ste, nema mnogo razmišljanja.

Blejzer na sve

Nebitno kombinujete li ga sa farmerkama ili pencil suknjom, odgovarajućim jeansom ili slip haljinom, blejzer je jedan od onih rijetkih komada koji će se vrlo vjerovatno slagati bukvalno sa svakim odjevnim predmetom koga se latite. Zbog čega ne čudi da se često podpada u društvo must have modela, koje bi svaka žena trebala imati u ormanu.

 Ove sezone posebno se ističe blejzer od pliša, koji svako kombinaciju fatastično nadograđuje.

(NN/elle.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije