Ljepota

6 modnih savjeta za dame sa malim grudima (FOTO)

6 modnih savjeta za dame sa malim grudima (FOTO)
6 modnih savjeta za dame sa malim grudima (FOTO)

Dame sa malim grudima često se osjećaju nepoželjno, ni ne znajući da mogu da izgledaju veoma privlačno ukoliko naprave pravilan izbor odjeće.

U nastavku slijedi nekoliko modnih savjeta kojih bi trebalo da se pridržavate:

1. Nemojte da izbjegavate bluze i haljine sa dubokim V izrezom, naprotiv. Odaberite jednostavnu bluzu ili efektnu haljinu i ispravite leđa. Dame sa velikim grudima u ovakvim komadima odjeće često mogu izgledati vulgarno, dok vi ne, nikada.

2. Pošto vam grudnjak nije neophodan kao damama sa raskošnim poprsjem, nosite haljine i bluze sa golim leđima, koje deluju vrlo izazovno. Bilo da su od čipke, svile ili pamuka, u njima ćete izgledati seksi i ženstveno.

3. Umjesto na dekolte, akcenat stavite na donji dio tijela. Odaberite suknje i pantalone koje ističu struk, nosite pastelne boje i cvetne dezene.

4. Majice sa raskošnim dezenima, karnerima, resama, nitnama i perlicama su u trendu, a vizuelno uvećavaju poprsje. Nosite ih često i u različitim prilikama.

5. Ešarpe svih boja i dezena odličan su saveznik dama sa malim grudima. Mogu da se kombinuju bilo sa pantalonama, bilo sa suknjom ili haljinom, a sa njima ćete uvijek izgledati sređeno.

6. Mnoge manekenke su ravne, ali se ne osjećaju hendikepirano. Naprotiv.

(N.N/Still.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije