Ljepota

8 top načina da ove jeseni izgledate moderno

8 top načina da ove jeseni izgledate moderno
8 top načina da ove jeseni izgledate moderno

Uskočite moderno u jesenju sezonu, tako što ćete slojevito obući omiljene ljetnje komade...

Od čipkanih topova i antilop haljina do bluza koje otkrivaju ramena i suknji sa dugmićima, komadi odjeće koje volite da nosite tokom ljeta mogu izuzetno lako da se „prebace“ i u sljedeću, jesenju sezonu. Nema potrebe da se odričete omiljenih komada, kada ih možete nositi i tokom malo hladnijih dana. Pogledajte naše ideje i inspirišite se za narednu sezonu:

1. Obucite blejzer sa dva reda dugmića, preko džempera sa rolkom i ukombinujte ih sa farmerkama i polu-dubokim cipelama.

2. Top od čipke obucite ispod ravne haljine od antilop kože, a od obuće obujte čizme. Izgledaćete šik i moderno.

3. Igrajte se sa proporcijama tako što ćete slojevito obući dugački džemper bez rukava preko kilote pantalona. Što se tiče obuće - ravne baletanke ili cipele idu kao salivene.

4. Kaput u krem - kamila boji, preko prugaste majice,u kombinaciji sa antilop suknjom i papučama na štiklu ili platformu. Ova kombinacija će vas vjerovatno učiniti jedinom ultra-modernom damom na ulici.

5. Džemper u puderasto roze boji, koji ćete obući preko klasične bijele košulje će učiniti čuda za vaš izgled, pogotovo ako odlučite da ova kombinacija bude za posao. Uz to obucite farmerke i štikle u odgovarajućoj boji.

6. Majica koja se vezuje oko struka je već sama po sebi dovoljan detalj, ali ako uz nju dodate kardigan, farmerke i upadljivu torbu - znajte da niste pogriješili sa izborom.

7. Majica koja otkriva ramena je možda previše lagana za jesen, ali uz nju dodate ešarpu oko vrata, nikako ne može da vam bude hladno. Uske farmerke, sandale na kaišiće i teksas jakna su dodaci koji odgovaraju jednoj ozbiljnoj i modernoj ženi.

8. Peplum bluza od čipke je „must have“ u jesenjoj sezoni, kao i farmerke sa pocjepanim detaljem na koljenu. Bež stileto sandale najviše odgovaraju ovakvom stajlingu.

(NN, zenskimagazin)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije