Ljepota

Ana Ivanović dala savjete za ljepotu: Najvažnije je biti hidriran

Ana Ivanović dala savjete za ljepotu: Najvažnije je biti hidriran
Ana Ivanović dala savjete za ljepotu: Najvažnije je biti hidriran

Jedna od najljepših teniserki svijeta podjelila je sa javnošću tajnu svog savršenog izgleda.

U intervjuu za jedan američki portal, naša najbolja teniserka, koju su mnogi svjetski mediji proglasili i najljepšom teniserkom svijeta, otkrila je na koji način njeguje svoju ljepotu, ali i kako uspjeva da i na terenu, isto kao i van njega, svaki put izgleda perfektno.

Na pitanje koji je najbolji savjet o ljepoti koji je ikada dobila, Ivanovićeva odgovara:

"Mama mi je oduvijek govorila da moram da koristim kremu za sunčanje. Još kad sam bila veoma mlada putovala sam svuda po svijetu, a sa 14 godina takmičila sam se u Australiji, zemlji u kojoj je svijest o značaju upotrebe zaštite od sunca veoma razvijena" - otkriva Ana i dodaje:

"Ljudi najčešće kreme za sunčanje nanose samo na ruke i lice, a često zaboravljaju vrat, koji je takođe neophodno zaštititi. Takođe, tokom boravka u Australiji naučila sam da je veoma važno zaštititi i usne i uši, zato što je koža na tim mjestima najtanja",kaže Ana.

Na pitanje koji je njen "broj 1 savet za ljepotu", odgovara:

"Najbitnije je biti hidriran. To je definitivno najvažnije, posebno ukoliko često putujete avionom ili boravite na mjestima gde su temperature visoke, a vlažnost vazduha veoma velika", rekla je Ivanovićeva, a zatim i objasnila kako se priprema za meč kada je njega lepote u pitanju.

Imam gustu i dugu kosu, i to veoma utiče na moju igru. Smetaju mi lepršave vlasi koje mi upadaju u oči tokom igre, i zbog toga koristim mnogo laka ili gela za kosu kako bih je pričvrstila. Balzam za usne takođe uvijek imam pri ruci, jer, kao što sam već rekla, štiti moje usne od sunca, a daje im i svu potrebnu vlažnost i sjaj. Kada je šminka u pitanju, trudim se da je ne koristim previše. Ne volim da razmišljam o tome da li će se u nekom momentu pokvariti i razmazati - tvrdi slavna teniserka, a na pitanje da li vodi računa o tome da boja laka na njenim noktima odgovara njenom autfitu, Ana kaže:

"Da, ponekad. Inače, ponosna sam što ih lakiram sama! (smjeh) Nemam mnogo vremena za odlaske u spa centre i česte posjete frizerima i šminkerima, ali pedikir i manikir su nešto za šta uvijek treba izdvojiti vrijeme", tvrdi Ana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije