Ljepota

Ana Sarić za NEZAVISNE: Volim farmerke, izbjegavam crne haljine (FOTO)

Ana Sarić za NEZAVISNE: Volim farmerke, izbjegavam crne haljine (FOTO)
Ana Sarić za NEZAVISNE: Volim farmerke, izbjegavam crne haljine (FOTO)

Model Ana Sarić (18) iz Višegrada i finalistkinja ovogodišnjeg Izbora mis BiH za mis svijeta, svoje odjevne kombinacije osmišljava sama, s garderobom voli da improvizuje, a za svoj stil kaže da je casual varijanta.

Za dnevni stajling najčešće bira boyfriend farmerke, trenerke, šire majice, a za večernje izlaske oblači haljine, suknje do koljena ili pola lista, košulje i naravno, štikle, koje su neizbježan dio njenog stila.

"Sva moja interesovanja okrenuta su ka modi. Modne kombinacije koje nosim smišljam sama, to mi predstavlja hobi. Nosim opuštene kombinacije, koje su udobne i u kojima se osjećam prijatno", ističe Ana.

Odjevni predmet dobijen od drage osobe rado čuva u ormaru, ali u principu se vodi time da pravi mjesta za nove stvari.

"Omiljeni modni fetiš mi je boyfriend jeans. Sve što sam ikad željela da nosim, nosila sam. Bitno mi je da se meni neki komad odjeće dopada. Vodim se motom 'manje je više'. Što ste skromnije obučeni, izgledate gracioznije. Mala crna haljina za sve prilike vjerovatno je rješenje mnogim ženama koje nemaju vremena smisliti šta će obući. Nisam ljubitelj crnih haljina, više volim vedrije boje. Moj moto je definitivno: "Ako ne znaš šta ćeš obući, obuci ono što najviše voliš", i sigurno ćete biti zadovoljni i zračićete vedrinom, koju će svi zapaziti", rekla je Ana.

Govori da nikada ne bi obukla odjeću koja nije prikladna njenim godinama.

"Oblačim stvari koje su prikladne, korektne, a u isto vrijeme i moderne. Nisam ljubitelj nakita, ali ako upotpunjavaju neku odjevnu kombinaciju, zašto da ne. Što se tiče modnih dodataka, najviše volim satove, koje rado nosim, ali sunčane naočare su neizbježne", kaže Ana.

Kada je u pitanju stil sugrađana i sugrađanki, Ana kaže da ne postoji nešto što joj se posebno dopada ili ne dopada.

"Samo bi mi vjerovatno bilo draže da hrabrije prate svoj stil i budu više ono što zapravo jesu, a ne da imaju strah od osude drugih ljudi", ističe Ana.

Ana kaže da za nju ulazak u finale Izbora mis BiH za mis svijeta prestavlja najveći uspjeh.

"Doći do samog finala smatram velikim uspjehom. Biti u konkurenciji od 23 predivne djevojke i ući u top 12 najljepših djevojaka BiH, nije mala stvar. To je zaista jedinstveno i nezaboravno iskustvo, gdje sam stekla mnogo prijatelja, ali i naučila mnogo", kaže Ana.

Do sada je radila nekoliko revija u Crnoj Gori, snimala fotografije za obuću "Deichmann", a u Turskoj je prošla na kastingu za obuću "Fermendi" i za njih je radila seriju fotografija za novu kolekciju.

Ova djevojka nema modnog uzora, ali se divi kreacijama Donatele Versaće.

Mnogo mi se sviđa i stil Mirande Ker i Kim Kardašian", priznala je Ana.

Ana planira da se još aktivnije bavi manekenstvom i modelingom.

"Dobila sam ponude za poslovne angažmane u inostaranstvu, ali prvo moram završiti sve školske obaveze u Ekonomskoj školi", kaže Ana.

SAVJET: Maska od limuna i sode bikarbone

Svima onima koji žele imati lijepu kožu preporučuje masku od limuna i sode bikarbone.

"Kožu štitim smjesom napravljenom od limuna i sode bikarbone. Kosu nikada ne sušim fenom, niti koristim peglu i figara. Kosu osušim prirodnim putem i uvijem uz pomoć trake. Žene treba da vode računa o svojoj koži i kosi, jer vjerujte, na taj način činite sebi ogromnu uslugu", savjetuje Ana.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije