Ljepota

Asmir Begović sarađuje na novoj kolekciji Emine Hadžić

Asmir Begović sarađuje na novoj kolekciji Emine Hadžić
Asmir Begović sarađuje na novoj kolekciji Emine Hadžić

SARAJEVO - Bosanskohercegovački fudbalski reprezentativac, Asmir Begović, sarađivaće na novoj kolekciji brenda "La Luna London", čija je vlasnica dizajnerka Emina Hadžić.

Emina i Asmir će na ovaj način kreirati novu kolekciju muških majica, polo majica i hlača za proljeće/ljeto 2015. godine. Kolekcija je trenutno u dizajnerskoj pripremi, a u prodaji će se naći putem web stranice Asmira Begovića www.asmir1.com, web stranice La Luna brenda www.lalunalondon.com i kroz veleprodajna partnerstva.

Povodom ove saradnje naš reprezentativac je izrazio veliko zadovoljstvo zbog saradnje sa brendom La Luna London.

"Veoma sam zainteresovan za modu i ovo je odlična prilika da se uključim u novi projekat. Veoma sam uzbuđen zbog pokretanje naše nove kolekcije i nadam se da će se mnogima dopasti", izjavio je Begović.

Slijedeći zajedničke interese i njihovu odličnu energiju, Emina i Asmir su osjetili da je ovo najbolji trenutak za međusobnu saradnju, a ista je rezultat odličnih rezultata u Velikoj Britaniji dvoje mladih ljudi iz Bosne i Hercegovine.

"Osobno sam oduševljena što je Asmir došao na ideju naše zajedničke saradnje. La Luna brend se u protekle dvije godine intenzivno razvio kada je u pitanju ograničena kolekcija haljina i stvarno se radujem našem novom poduhvatu sa Asmirom i muškoj kolekciji", izjavila je Emina Hadžić povodom ozvaničenja ove saradnje.

Kolekcija će se u prodaji naći početkom maja 2015.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije